Povezivanje naziva, oznake ili okvira za tekst grafikona sa ćelijom radnog lista

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Da biste lako ažurirati grafikona ili ose, oznake ili okvir za tekst koji ste dodali u grafikon, možete da je povežete sa ćelijom radnog lista. Promene koje unesete podatke u tu ćeliju radnog lista će se automatski pojaviti u grafikonu.

 1. U grafikonu kliknite na naziv, oznaku ili okvir za tekst koje želite da povežete sa ćelijom radnog lista ili izvršite sledeće radnje da biste ih izabrali sa liste elemenata grafikona.

  1. Kliknite na grafikon.

   Prikazaće se kontekstualna kartica Alatke za grafikone, a ispod nje će se pojaviti kartice Dizajn, Raspored i Oblikovanje.

  2. Na kartici Oblikovanje, u grupi Trenutni izbor kliknite na strelicu pored okvira Elementi grafikona, a zatim izaberite element grafikona koji želite da koristite.

   Grupa „Trenutni izbor“ na glavnoj traci programa Excel

 2. U polje za formulu otkucajte znak jednakosti (=).

 3. U radnom listu izaberite ćeliju koja sadrži podatke koje želite da prikažete u nazivu, oznaci ili okviru za tekst u grafikonu.

  Savet : Takođe možete otkucati referencu ćelije radnog lista. Uključite ime lista iza kojeg sledi znak uzvika, na primer List1!F2

 4. Pritisnite taster ENTER.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×