Povezivanje naloga e-pošte u programu Outlook na vebu (Office 365)

Ako koristite Outlook.com ili Hotmail.com, uputstva potražite u članku Dodavanje drugih naloga e-pošte u Outlook.com.

Gmail korisnici: Prvo pratite korake navedene u članku Priprema Gmail ili G Suite naloga za povezivanje sa programom Outlook i uslugom Office 365, a zatim dolenavedene korake.

1. korak

IDI NA POSTAVKE .

 1. Na vrhu ekrana izaberite stavku Postavke Dugme „Postavke“ >Pošta.

  Snimak ekrana dugmeta „Postavke“ na traci za navigaciju.

 2. U okviru Opcije izaberite stavke > Nalozi > Povezani nalozi.

  Nisu sve funkcije dostupne u svakom regionu. Ako ne vidite opciju Povezani nalozi, ova funkcija možda nije dostupna za vaš nalog.

2. korak

UNESITE ADRESU E-POŠTE .

 1. U okviru Povezani nalozi izaberite stavku Dugme „Napravi novu fasciklu“ .

  Snimak ekrana dugmeta „Novo“.

 2. Na stranici Povezivanje naloga e-pošte unesite punu adresu e-pošte(na primer tijanastankovic@contoso.com) i lozinku naloga sa kojim želite da se povežeteOutlook na vebu, a zatim kliknite na dugme U redu.

  VAŽNO: Ako dobijete poruku da Outlook ne može da se poveže sa serverom za drugi nalog, odaberite stavku Nazad i proverite da li ste uneli ispravnu adresu e-pošte i lozinku za nalog.

  Ako ne uspete da se povežete, moguće je da dobavljač e-pošte ne podržava povezivanje preko IMAP-a. Pokušajte da se povežete putem POP-a. Uputstva potražite u članku Povezivanje naloga e-pošte dobavljača internet usluga (POP nalog) ispod

3. korak

OSVEŽAVANJE PROGRAMA OUTLOOK .

 1. Kada se veza uspostavi, videćete da Outlook preuzima e-poruke. Izaberite stavku Zatvori.

 2. Osvežite stranicu posle nekoliko minuta da biste videli da li je preuzimanje dovršeno.

Ako želite, možete da zatvorite pregledač i da isključite računar. Vaš nalog se povezuje sa uslugom Outlook u oblaku, ne na vašem računaru.

4. korak

ZAVRŠILI STE! .

Pređite na sledeći korak.

Čestitamo! Povezali ste nalog. Sada ste spremni za pravljenje i dodavanje potpisa e-pošte.

Povezivanje naloga e-pošte dobavljača internet usluga (POP nalog)

 1. Idite na veb sajt dobavljača e-pošte i potražite ime dolaznog POP servera. Obično je nešto poput „POP3. <ime preduzeća> .com”. Zapišite ove informacije zato što ćete morati da ih unesete posle nekoliko koraka.

 2. Prijavite se u Outlook na vebu.

 3. Na vrhu ekrana izaberite stavke Postavke Dugme „Postavke“ > Pošta.

  Snimak ekrana dugmeta „Postavke“ na traci za navigaciju.

 4. U okviru Opcije izaberite stavke > Nalozi > Povezani nalozi.

  Nisu sve funkcije dostupne u svakom regionu. Ako ne vidite opciju Povezani nalozi, ova funkcija možda nije dostupna za vaš nalog.

 5. U okviru Povezani nalozi izaberite stavku Dugme „Napravi novu fasciklu“.

  Snimak ekrana dugmeta „Novo“.

 6. Na stranici Povezivanje naloga e-pošte unesite punu adresu e-pošte(na primer tijanastankovic@contoso.com) i lozinku naloga koji želite da povežete sa uslugom Outlook na vebu, a zatim kliknite na dugme U redu.

 7. Kada vidite stranicu Neobezbeđena veza, izaberite stavku Preskoči.

 8. U odeljku Odaberite tip veze izaberite stavkuPostavke za POP povezivanje > U redu.

 9. Na stranici Veza sa novim POP nalogom unesite adresu e-pošte naloga koji povezujete u polju Adresa e-pošte. U okviru Korisničko ime ponovo unesite adresu e-pošte, a zatim lozinku u polje Lozinka.

 10. Ako želite da se kopija e-poruke sačuva u drugoj usluzi e-pošte, potvrdite izbor u polju za potvrdu Ostavi kopiju poruka na serveru.

 11. Evo gde u odeljku Informacije o serveru treba da unesete informacije koje ste dobili od dobavljača usluga e-pošte:

  • Server dolazne pošte (POP): unesite ime POP servera koje ste pronašli na veb lokaciji dobavljača usluga e-pošte. Ono bi trebalo da izgleda otprilike ovako POP3.<ime preduzeća>.com.

  • Port servera dolazne pošte: to je obično 995.

  • Potvrda identiteta: to je obično „Osnovna“. Ako dobavljač usluga e-pošte naglašava da koristite SPA, odaberite tu opciju.

  • Šifrovanje: to je obično SSL. Promenite to samo ako dobavljač usluga e-pošte naglašava da koristite TLS.

 12. Izaberite stavku U redu.

  VAŽNO: Ako dobijete poruku da nije moguće uspostaviti vezu, proverite da li ima grešaka u kucanju. Ako i dalje imate problema, pogledajte odeljak Rešavanje problema sa povezivanjem naloga ispod.

 13. Čestitamo! Povezali ste nalog. Sada ste spremni za pravljenje i dodavanje potpisa e-pošte.

  Pređite na sledeći korak.

Rešavanje problema sa povezivanjem naloga

Ako Outlook na vebu ne može da podesi vezu pomoću vaše e-adrese i lozinke, pročitajte ove odgovore na uobičajene probleme.

 • Da li postoji greška u kucanju lozinke ili imena e-pošte? Dvaput proverite obe ove stvari. Ovo je stvarno čest problem!

 • Da li pokušavate da povežete nalog e-pošte koji je POP nalog? Pročitajte uputstva za Povezivanje naloga e-pošte dobavljača internet usluga (POP nalog) iznad ovog članka.

 • Da li je za e-poštu omogućena verifikacija u dva koraka? Idite na nalog e-pošte i isključite verifikaciju u dva koraka.

 • Ako ne možete da se povežete, dobavljač e-pošte ili Office 365 nailaze na probleme sa uslugom. Za sat vremena pokušajte ponovo da obavite povezivanje. Ako ne uspete čak ni posle dva ili tri pokušaja povezivanja u različito vreme tokom dana, to znači da nije u pitanju problem sa uslugom.

 • Da li pokušavate da povežete Gmail nalog? Proverite da li ste pratili korake navedene u članku Priprema Gmail naloga za povezivanje sa programom Outlook i uslugom Office 365. Ako je to poslovni Gmail nalog, proverite da li je u pitanju POP nalog.

 • Da li Outlook izgleda drugačije nego u koracima iz ovog članka? Pogledajte dolenavedenu sliku:

  Slika izgleda trake u programu Outlook na vebu.

  Sada pogledajte Outlook na računaru: Ako se vaša traka razlikuje od trake prikazane iznad, možda ne koristite Outlook na vebu. Pročitajte članak Koju verziju programa Outlook imam? da biste pronašli uputstva za podešavanje za svoju verziju programa Outlook.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×