Povezivanje klasični SharePoint lokaciji tima u grupu

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Povezivanje klasični SharePoint lokacija tima na novi Office 365 grupe

Da biste razmatrate da li vaša SharePoint kolekcijama lokacija spremni ste za povezivanje sa Office 365 grupe, koristite SharePoint modernizacija skener alatke. Ova alatka može pomoći da planirate strategiju modernizacija vaše lokacije i će kreirati detaljnije izveštaju, uključujući i oblasti koje treba obratiti pažnju.

Ako želite da dozvolite administratori kolekcije lokacija da se povežete klasični tim lokacijama iz nove komande menija dodajemo nove grupe, ne morate ništa da radite. Ako, međutim, želite da onemogućite ovu opciju, moraćete da biste promenili podrazumevanu postavku. Saznajte kako. Imajte na umu da globalni i SharePoint administratori u usluzi Office 365 uvek moći da se povežete lokacije novih grupa koristeći PowerShell cmdlet ili API.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×