Povećavanje prostora za skladištenje kapacitet Outlook datoteke sa podacima (.pst) iz programa Outlook 97-2002

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Outlook datoteke sa podacima (.pst) koje su kreirane u programu Microsoft Outlook 97-2002 može koristiti u Microsoft Outlook 2010. Međutim, starije verzije programa Outlook datoteke sa podacima imaju manje prostora za skladištenje kapaciteta otprilike 2 gigabajta (GB) i ne podržavaju višejezičke Unikod podataka.

Ne postoji automatizovanog procedura da biste konvertovali u noviji format datoteke. Morate da kreirate novu Outlook datoteku sa podacima (.pst) datoteku sa podacima u Microsoft Outlook 2010i zatim uvoz stavki iz starije verzije datoteke u novu datoteku.

Napomena: Podrazumevani Outlook datoteke sa podacima (.pst) kreirane pomoću Outlook 2010 nije moguće koristiti sa Outlook 97-2002.

Korak 1: Kreiranje datoteke sa podacima

 1. Na kartici Početak, u grupi Novo kliknite na dugme Nove stavke, postavite pokazivač na stavku Još stavki, a zatim izaberite stavku Outlook datoteka sa podacima.

 2. U dijalogu Kreiranje ili otvaranje Outlook datoteke sa podacima , u polju ime datoteke otkucajte ime onako kako želite da se pojave u Outlook Okno za navigaciju, a zatim kliknite na dugme u redu.

 3. Datoteke sa podacima podrazumevano nisu zaštićene lozinkom. Da biste datoteci sa podacima dodali lozinku, u okviru Lozinka, u okvirima za tekst Lozinka i Potvrda lozinke otkucajte lozinku koju želite da koristite.

  Važno: Microsoft, dobavljač Internet usluga (ISP) ili administrator e-pošte nemaju pristup lozinki i ne mogu da vam pomognu oporavku sadržaja Outlook datoteku sa podacima (.pst) ako zaboravite lozinku.

Korak 2: Uvoz stavki u novu datoteku sa podacima

 1. Izaberite karticu Datoteka.

 2. Na kartici Otvaranje kliknite na dugme Uvezi.

 3. Izaberite stavku Uvezi iz drugog programa ili datoteke i kliknite na dugme Dalje.

 4. Izaberite stavku Outlook datoteka sa podacima (.pst), a zatim kliknite na dugme Dalje.

 5. U okviru datoteka za uvoz unesite putanju i ime .pst datoteke koju želite da uvezete.

 6. U odeljku Opcije izaberite način na koji želite da budu obrađeni duplikati, a zatim kliknite na dugme Dalje.

 7. Odaberite fasciklu u kojoj želite da uvezete u Outlook datoteku sa podacima (.pst) sa. Ako želite da uvezete celu Outlook datoteku sa podacima (.pst), izaberite fasciklu u stablu, a zatim potvrdite izbor u polju za potvrdu Uključi potfascikle .

 8. Kliknite na dugme Uvezi stavke u istu fasciklu u, a zatim izaberite odredišnu datoteku Outlook datoteke sa podacima (.pst) u padajućoj listi.

 9. Kliknite na dugme Završi.

Vrh stranice

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×