Postavljanje podrazumevanog štampača

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Da li imate omiljeni štampač? Da li ga Word bira automatski? Koristite kontrolnu tablu da biste rekli računaru da želite sami da izaberete podrazumevani štampač.

  1. Pritisnite kombinaciju tastera Windows + X, a zatim izaberite stavku Kontrolna tabla.

  2. U okviru Hardver i zvuk izaberite stavku Prikaz uređaja i štampača.

    Ovaj korak podrazumeva da je kontrolna tabla postavljena tako da prikazuje Kategorija. Ako je postavljena tako da prikazuje Ikone, samo izaberite Uređaji i štampači.

    Zelena oznaka potvrde prikazuje koji štampač vaš računar koristi.

    Zelena oznaka potvrde na podrazumevanom štampaču

    Ako želite drugi štampač kao podrazumevani, kliknite desnim tasterom miša na sliku željenog štampača želite i kliknite na dugme Postavi kao podrazumevani štampač.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×