Postavljanje podrazumevanih vrednosti za nove okvire za tekst u publikaciji

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Formate primenjene na postojeći okvir za tekst možete postaviti kao podrazumevano za nove okvire tekst u trenutnoj publikaciji. Formati i postavke koji će biti primenjeni na nove okvire za tekst obuhvataju boju za popunjavanje, debljinu i boju linije, opcije prelamanja teksta, margine okvira za tekst, poravnavanje i postavke stubaca. Na nove okvire za tekst nije moguće podrazumevano primeniti BorderArt stilove.

Napomena : Formati postavljeni za postojeći okvir za tekst u publikaciji primenjuju se samo na okvire za tekst kreirane u okviru iste publikacije.

  1. Desnim tasterom miša kliknite na okvir za tekst na koji su primenjeni formati koje želite da koristite kao podrazumevane.

  2. U priručnom meniju izaberite stavku Oblikuj okvir za tekst, a zatim izaberite karticu Boje i linije.

  3. Potvrdite izbor Primeni postavke na nove okvire za tekst.

  4. Kliknite na dugme U redu.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatike.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×