Postavljanje podrazumevane datoteke zadržavanje za izbrisane OneDrive korisnika

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Ako se izbriše korisničkih naloga Office 365 , njihove OneDrive for Business datoteke čuvaju se tokom određenog vremenskog perioda vremena koje možete da navedete.

Da biste podesili zadržavanje vremena za OneDrive naloga

  1. Otvorite Centar administracije OneDrivei izaberite karticu za skladištenje .

    Kartici skladište OneDrive centra administracije
  2. Unesite broj dana tokom kojih želite da zadržite OneDrive datoteke u okviru dana za zadržavanje datoteka u OneDrive nakon korisnički nalog je označena za brisanje .

    Broj počinje čim izbrišete korisnički nalog u usluzi Office 365 centru administracije, čak i ako je proces brisanja treba vremena. Maksimalna vrednost je 3650 dana (10 godina).

  3. Kliknite na dugme Sačuvaj.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Takođe pogledajte

Uklanjanje korisnika OneDrive i obezbedite svoje datoteke

Podešavanje usluge OneDrive da obavestite menadžeri i Delegirani pristup automatski kada korisnici napuste organizaciju i

Korišćenje novog OneDrive centar administracije

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×