Postavljanje opcija za zaštitu lozinkom

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Kada otključate odeljke zaštićene lozinkom u beležnici, OneNote ih čini dostupnima izvesno vreme, a zatim ih ponovo zaključa. Možete da odredite taj vremenski period, kao i da postavite prilagođene opcije za zaštitu lozinkom.

  1. U meniju Alatke izaberite stavku Opcije.

  2. U listi Kategorija izaberite stavku Lozinke.

  3. U odeljku Lozinke postupite na neki od sledećih načina:

    • Potvrdite izbor Zaključaj odeljke zaštićene lozinkom nakon navedenog perioda neaktivnosti, a zatim sa liste izaberite željeno vreme da biste zaključali odeljke beležnice posle određenog vremena.

    • Potvrdite izbor Zaključaj odeljke zaštićene lozinkom odmah nakon što se premestim na neki drugi odeljak da biste zaključali odeljke beležnice odmah pošto završite rad u njima.

    • Da biste beleške u odeljke zaštićene lozinkom privremeno učinili dostupnim drugim aplikacijama, potvrdite izbor u polju za potvrdu Omogući programske dodatke za pristup odeljke zaštićene lozinkom kada su otključani .

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne engleskom jeziku govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinsko prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×