Postavljanje opštih opcija

Opcije pokrivene u ovoj temi

Postavke za hitne poruke

Prenos datoteka

Windows Media player

Jezik

Kvalitet

Evidentiranje

Postavke za hitne poruke

 • Prikaži emotikone u hitnim porukama     Potvrdite ovaj izbor da biste prikazali emotikone kao slike u razgovorima pomoću razmene hitnih poruka. Ako opozovete ovaj izbor, emotikoni će se pojaviti kao tekstualni znakovi samo u oblasti „Razgovor“ vašeg prozora za razgovor tokom sesije razmene hitnih poruka. Emotikon će se i dalje pojavljivati u oblasti za unos poruke vašeg prozora za razgovor i pojaviće se kao slika primaocima hitnih poruka, u zavisnosti od njihovih postavki.

 • Promeni font     Izaberite ovu opciju da biste izmenili familiju fonta, boju i veličinu koji se primenjuju na tekst hitnih poruka. Ako odaberete familiju fonta koju nema računar primaoca, Communicator menja font da bi prikazao tekst kontaktu. Promene fonta napravljene u dijalogu Promeni font važe za sve vaše hitne poruke.

Vrh stranice

Prenos datoteka

 • Potraži     Kliknite na dugme Potraži da biste promenili lokaciju datoteka koje se primaju u procesu prenosa datoteka programa Communicator.

Vrh stranice

Windows Media player

 • Pauziraj Microsoft Windows Media player za pozive, video pozive i konferencije     Izaberite ovu opciju ako želite da pauzirate Windows Media player za odlazne i dolazne audio i video pozive, kao i za konferencije.

Vrh stranice

Jezik

 • Izaberi jezik za Communicator     Izaberite jezik za koji želite da se pojavi u interfejsu i porukama programa Communicator.

  Napomena : Pojaviće se više jezika ako ste instalirali višejezički korisnički interfejs (MUI) paket za program Microsoft Office Communicator 2007.

Vrh stranice

Kvalitet

 • Dozvoljavam da Microsoft prikuplja anonimne informacije o tome kako koristim Communicator     Ukoliko odaberete da učestvujete, Communicator automatski šalje informacije korporaciji Microsoft o načinu na koji koristite ovaj proizvod. Učešće u programu je dobrovoljno, a rezultati se koriste za poboljšavanje proizvoda.

Vrh stranice

Evidentiranje

 • Uključi evidentiranje u programu Communicator     Možete da omogućite ovu opciju da biste kreirali datoteku evidencije, communicator-uccp-log.uccplog, koja sadrži informacije o interakciji programa Office Communicator 2007 sa Office Communications serverom 2007. Datoteka „communicator-uccp-log.uccplog“ se kreira u okviru fascikle Windows <user profile>\Tracing. Ova opcija takođe kreira i datoteku „Communicator.etl“, koja je datoteka za praćenje koja je kreirana za administratore i za Microsoft podršku kako bi im pomogla pri rešavanju problema.

  Napomena : Da biste omogućili opciju Uključi evidenciju u programu Communicator, morate biti član grupe korisnika evidencije performansi.

 • Uključi evidentiranje Windows događaja za Communicator     Izaberite ovu opciju da biste uključili evidentiranje Windows događaja za Communicator. Događaji mogu da se pregledaju u programu za prikazivanje Windows događaja.

Vrh stranice

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×