Postavljanje objekata, čuvara mesta ili oblika u prednji plan ili njihovo vraćanje u zadnji plan

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Možete nagomilati stavke kao što su objekata, čuvara mesta, ili oblike (i čak i grupisane objekte) tako da se pojavi ispred drugog. Možete da promenite redosled u kojoj se pojavljuje na slajdu.

 1. Kliknite desnim tasterom miša na objekat (ili skup grupisane objekte) koje želite da prenesete ispred ili Pošalji nazad.

  Napomena: Ako ne možete da izaberete objekat što ispod drugih objekata, pogledajte članak Izbor pojedinačnih komponenti slajda koje su naslagane.

  Promena redosleda naslagani objekti
 2. Uradite nešto od sledećeg:

  • Za postavljanje objekta u slajd u prednji plan grupe objekata naslagani slajd, postavite pokazivač Postavi napredi zatim kliknite na dugme Postavi napred.

  • Da biste premestili objekat slajda nagore jedan položaj prednju slaganja redosledom, postavite pokazivač Postavi napredi zatim kliknite na dugme Postavi ispred.

  • Da biste poslali objekta u slajd iza grupe objekata naslagani slajd, postavite pokazivač Pošalji nazadi zatim kliknite na dugme Pošalji nazad.

  • Da biste poslali slajda jedan položaj objekta u zadnji slaganja redosledom, postavite pokazivač Pošalji nazadi zatim kliknite na dugme Pošalji unazad.

Takođe pogledajte

Grupisanje i razgrupisavanje oblika, slika ili drugih objekata

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×