Postavljanje i uklanjanje lozinke za bazu podataka

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Postavljanje i uklanjanje lozinke za bazu podataka u Microsoft Office Access 2007 pomoću dijaloga Postavljanje lozinke za bazu podataka i Lozinke za bazu podataka . Ovi dijalozi će se pojaviti kada kliknete na komandu Šifruj pomoću lozinke i Uklanjanje lozinke za bazu podataka i šifrovanje komandu, odnosno, u grupi Alatke baze podataka na kartici Alatke baze podataka . Ova slika prikazuje grupu koja sadrži komande:

Slika trake programa Access

Komanda koja se pojavljuje u grupi varira u zavisnosti od toga da li su šifrovane baze podataka. Ako šifrovane baze podataka, grupa prikazuje komandu Uklanjanje lozinke za bazu podataka i šifrovanje .

U dijalogu postavljanje lozinke za bazu podataka

  • Lozinku    Unesite lozinku u ovom polju.

  • Potvrda    Ponovo unesite lozinku u ovom polju. Otkucajte lozinku, kao u okvir lozinka i zatim pritisnite taster ENTER.

Dijalog Uklanjanje lozinke za bazu podataka

  • Lozinku    Unesite lozinku u polje, a zatim pritisnite taster ENTER. Način ćete ukloniti lozinku.

    Napomene : 

    • Koristite jake lozinke koji kombinuju velika i mala slova, brojeve i simbole. Slabim lozinkama ne pojavljuju ovih elemenata. Jaku lozinku: Y6dh! et5. Slaba lozinka: Patika27. Lozinke koje bi trebalo da bude 8 ili više znakova.

    • It is critical that you remember your password. If you forget your password, Microsoft cannot retrieve it. Store the passwords that you write down in a secure place away from the information that they help protect.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×