Postavljanje PIN koda za govornu poštu opcije „Objedinjena razmena poruka“ na početnu vrednost

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Ova funkcija zahteva da koristite Microsoft Exchange Server 2007 naloga. Većina kućnih i ličnih naloga ne koristi Microsoft Exchange.This funkcija zahteva Microsoft Exchange 2007 naloga. Većina kućnih i ličnih naloga ne koristi Exchange server. Za više informacija o Microsoft Exchange naloge i kako da biste utvrdili koju verziju Exchange nalog povezuje, pogledajte veze u odeljku takođe pogledajte. Exchange 2007 administrator morate da omogućite funkciju "Objedinjena razmena poruka" za ove komande bude dostupan.

Možete da podesite više opcija govorne pošte. One obuhvataju postavljanje PIN koda glasovnog pristupa programu Microsoft Office Outlook na početnu vrednost, pozdravne poruke govorne pošte, kao i obaveštenja o propuštenim pozivima.

Kada kliknete na dugme Postavi PIN na početnu vrednost da biste postavili PIN kôd glasovnog pristupa programu Outlook na početnu vrednost, sever opcije „Objedinjena razmena poruka“ generiše privremeni PIN kôd i šalje e-poruku u vaše prijemno poštansko sanduče. Pošto primite privremeni PIN kôd, možete da ga koristite za prijavljivanje na poštansko sanduče, a zatim ga promenite u PIN kôd po svom izboru koji će se koristiti za glasovni pristup programu Outlook.

Napomena : Opcije govorne pošte u programu Microsoft Office Outlook 2007 dostupne su i u programu Microsoft Office Outlook Web Access.

  1. U meniju Alatke izaberite stavku Opcije.

  2. Izaberite karticu Govorna pošta.

    Reset PIN

  3. U odeljku Telefonski pristup, pored teksta Poništite PIN kôd koji koristite za pristup poštanskom sandučetu preko telefona. Dobićete e-poruku sa privremenim PIN kodom kliknite na dugme Postavi PIN na početnu vrednost.

  4. U dijalogu Microsoft Office Outlook kliknite na dugme u redu.

    Privremeni PIN kôd se generiše i šalje u vaše prijemno poštansko sanduče.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×