Postavke za IMAP4 pristup ličnim Microsoft nalozima e-pošte

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

U ovom članku su navedene postavke za konfigurisanje programa za rad sa e-poštom tako da koristi Internet Message Access Protocol 4 (IMAP4) za pristup ličnom Microsoft nalogu e-pošte.

Načini pristupa ličnom Microsoft nalogu e-pošte

Lični Microsoft nalog e-pošte se završava sa @outlook.com, @live.com, @hotmail.com ili @msn.com. Ličnom Microsoft nalogu e-pošte možete da pristupite na više načina, na primer:

  • Možete da koristite program Outlook na vebu, što je verzija programa Outlook za veb pregledač. To omogućava pristup svemu u okviru naloga, uključujući e-poštu, kontakte, kalendar i zadatke. Više podataka potražite u članku Dobro došli u Outlook na vebu.

  • Možete da koristite program za rad sa e-poštom kao što je verzija programa Outlook za stone računare. To omogućava pristup e-pošti, ali pristup kontaktima, kalendaru i zadacima imaćete samo ako program podržava Exchange ActiveSync, kao što je to slučaj sa programom Outlook 2013.

Kad program za rad sa e-poštom, kao što je verzija programa Outlook za stone računare, podesite tako da pristupa Microsoft nalogu e-pošte, u tom programu morate da uradite sledeće:

  • navedete IMAP4 za protokol servera dolazne pošte

  • navedete odgovarajuće IMAP4 postavke. Sledeći odeljak u ovom članku pruža te postavke.

IMAP4 postavke za lični Microsoft nalog e-pošte

Da biste podesili program za rad sa e-poštom tako da za pristup ličnom Microsoft nalogu e-pošte koristi IMAP4, morate u njemu navesti sledeće IMAP4 postavke za nalog:

  • adresa servera: imap-mail.outlook.com

  • broj porta: 993

  • metod šifrovanja: SSL.

I dalje vam je potrebna pomoć?

Dobijanje pomoći za Outlook.com:

Community Forum button Dugme „Obratite se podršci“

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×