Postavke prosleđivanja poziva za daljinsku kontrolu poziva

Ako je vaša organizacija konfigurisana za daljinsku kontrolu poziva, možete uključivati i isključivati prosleđivanje poziva, navesti broj za prosleđivanje poziva i odabrati podrazumevani uređaj za odlazne pozive.

Napomena : Prosleđivanje poziva je dostupno samo ako je vaša organizacija konfigurisana tako da to podržava. Ako niste sigurni koje su funkcije programa Office Communicator 2007 omogućene, obratite se administratoru sistema.

Prosleđivanje poziva

  • U glavnom prozoru programa Office Communicator kliknite na dugme „Prosleđivanje poziva“, postavite pokazivač na stavku Prosleđivanje poziva uključeno, a zatim izvršite neku od sledećih radnji:

    • Izaberite neki od navedenih brojeva. Dostupni su oni brojevi koje ste već konfigurisali pomoću kartice Telefon u dijalogu Opcije ili uneli pomoću komande Novi broj.

    • Izaberite stavku Novi broj i navedite novi broj za prosleđivanje poziva. Uputstva za oblikovanje pri unosu novog broja potražite u odeljku Uređivanje broja telefona.

Podešavanje željenog uređaja za pozivanje

  1. U glavnom prozoru programa Office Communicator kliknite na dugme „Prosleđivanje poziva“, a zatim izaberite stavku Postavke prosleđivanja poziva.

  2. U okviru Odlazni pozivi, sa padajuće liste Moji željeni uređaji za pozivanje izaberite stavku Telefon ili Računar. Ako odaberete da pozive upućujete sa računara, morate imati slušalice, zvučnike i mikrofon ili ekvivalentni uređaj.

Vrh stranice

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×