Postavke prikaza za poštu

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Koristite postavke prikaza da biste kontrolisali izgled liste poruka, okna za čitanje i prikaza razgovora.

 1. U veb pregledaču se prijavite u Outlook Web App pomoću URL adrese koju ste dobili od osobe koja upravlja e-poštom u vašoj organizaciji. Unesite korisničko ime i lozinku, a zatim kliknite na dugme Prijavljivanje.

 2. Na traci za navigaciju na vrhu, izaberite stavku Pošta, a zatim izaberite postavke Ikona „Postavke“ > postavke prikaza.

 3. Izaberite funkciju za koju želite da odaberete postavke prikaza i izaberite željene postavke. Kliknite na dugme znak potvrde U redu da biste sačuvali promene ili na dugme odbaci Otkaži da biste se vratili na poštu bez unošenja promena.

Postavke prikaza su:

 • Lista poruka    Obično Outlook Web App prikazuje tri reda informacije za svaku poruku u prijemnom poštanskom sandučetu: pošiljalac, tema i deo prvi red teksta. Koristite ovu opciju za prikaz pošiljaoca ili temu na vrhu, i prikazivanje ili skrivanje pregleda reda.

 • Razgovori    Prikaži najnovijem ili od najstarijeg poruke na vrhu, i Prikažite ili sakrijte izbrisanih stavki.

 • Okno za čitanje    Odaberite opcije za sledeće:

  • Položaj okna za čitanje (desno, dole, ili skrivena potpuno)

  • Šta da biste izabrali kada Outlook Web App otvara (prvu poruku, ili izaberite stavku poruka)

  Potvrdite izbor u polju za potvrdu Primeni na sve fascikle ako želite izbora okna za čitanje da biste primenili na sve fascikle.

 • Outlook Web App verzija    Možete se prebacivati između standardne i light verziju programa Outlook Web App. Ako imate vezu niskog propusnog opsega, light verziju možda bolji izbor od standardne verzije programa Outlook Web App. Takođe, light verziju programa Outlook Web App radi bolje sa pomoćnim tehnologijama kao što su čitači ekrana. Osnovna verzija radi i sa pregledačima koji ne podržavaju standardnu verziju programa Outlook Web App.

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Takođe pogledajte

Pregled funkcija

Outlook Web App Light

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×