Postavke kalendara

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Kalendar je u potpunosti integrisan sa e-poštom, kontaktima i drugim funkcijama programa Outlook Web App. Koristite postavke Kalendar da biste kontrolisali podrazumevani izgled i postavke za kalendar.

Idite do postavki „Kalendar“

  1. U veb pregledaču se prijavite u Outlook Web App pomoću URL adrese koju ste dobili od osobe koja upravlja e-poštom u vašoj organizaciji. Unesite korisničko ime i lozinku, a zatim kliknite na dugme Prijavljivanje.

  2. Na vrhu stranice odaberite Outlook (ili Pošta). Ili odaberite pokretanje aplikacije Ikona „Pokretanje Office 365 aplikacije“ > Pošta.

    Opcije za navigaciju usluge Office 365
  3. Na vrhu stranice izaberite stavku Postavke Ikona „Postavke“ >Opcije.

  4. U okviru Opcije izaberite stavku Kalendar. Ili, u okviru Postavke izaberite stavku KALENDAR.

Želim da promenim postavke za

Izgled

Podsetnike

Automatsku obradu

Obaveštenja o razmeni tekstualnih poruka

Rešavanje problema

Izgled

Koristite postavke Izgled da biste kontrolisali izgled kalendara.

Postavka

Opis

Prikaz radne sedmice kao

Izaberite dane za prikazivanje kada u kalendaru odaberete prikazRadna sedmica.

Podešavanje radnog vremena

Neradno vreme se pojavljuje u tamnijoj boji od ostatka kalendara. Kada koristite pomoćnik za planiranje, radno vreme svakog učesnika se uzima u obzir za predložena vremena za sastanak.

Prikaz brojeva sedmica u prikazu meseca

Potvrdite izbor u ovom polju za potvrdu da biste prikazali broj sedmice kada prikazujete kalendar u prikazu Mesec.

Prvi dan sedmice

Dan koji ovde izaberete pojaviće se kao prvi dan sedmice u prikazu Sedmica.

Prva sedmica u godini

Ako vam je uključena opcija Prikaži brojeve sedmica u prikazu meseca, možete da odaberete odakle treba da počne numerisanje: prvog dana u godini, u prvoj sedmici sa četiri dana ili u prvoj punoj sedmici.

Prikaz časova u

Koristite ovu postavku za podešavanje pomaka u kojima kalendar prikazuje vreme. Koristite dugmad opcija da biste izabrali pomake od 15 ili 30 minuta.

Vrh stranice

Podsetnici

Postavke Podsetnici kontrolišu podrazumevane podsetnike za stavke na kalendaru. Podsetnici se podrazumevano uključuju i podešavaju na 15 minuta pre isteka stavke.

Postavka

Opis

Prikaži obaveštenja podsetnika

Potvrdite izbor u ovom polju za potvrdu da biste prikazali podsetnik za stavke kalendara.

Reprodukuj zvuk pri isteku podsetnika

Potvrdite izbor u ovom polju za potvrdu da bi se reprodukovao zvuk pri isteku podsetnika.

Podrazumevani podsetnik

Koristite ovu postavku da biste podesili koliko unapred pre događaja želite da se pojavi podrazumevani podsetnik.

Vrh stranice

Automatska obrada

Koristite postavke Automatska obrada da biste kontrolisali kako se upravlja pozivima za sastanak, odgovorima i obaveštenjima.

Postavka

Opis

Brisanje poziva na sastanak i odgovora koji su ažurirani

Potvrdite izbor u ovom polju za potvrdu da biste iz prijemnog poštanskog sandučeta automatski uklonili zastarele pozive za sastanak i odgovore.

Brisanje obaveštenja o prosleđenim sastancima

Potvrdite izbor u ovom polju za potvrdu da biste automatski stavljali obaveštenja o prosleđenim sastancima u fasciklu Izbrisane stavke. Podrazumevano ćete primati ova obaveštenja kada neki učesnik sastanka prosledi sastanak koji organizujete novom primaocu. Izbor ove opcije ne utiče na obradu odgovora na pozive za sastanak.

Vrh stranice

Obaveštenja o razmeni tekstualnih poruka

Obaveštenja o kalendarskim događajima vam se mogu slati direktno na telefon u vidu tekstualnih poruka. Ako još uvek niste podesili obaveštenja o razmeni tekstualnih poruka, videćete dugme sa oznakom podesi obaveštenja. Kada podesite obaveštenja o razmeni tekstualnih poruka, moći ćete da upravljate ovim postavkama.

Postavka

Opis

Obaveštenja kada mi je kalendar ažuriran u sledećih <broj dana) dana

Potvrdite izbor u ovom polju za potvrdu da biste primali tekstualna obaveštenja o ažuriranjima kalendara. Kada potvrdite izbor u ovom polju za potvrdu, izaberite iz opsega od 1 do 7 dana. Potvrdite izbor u polju za potvrdu Samo tokom radnog vremena da biste ograničili obaveštenja na radno vreme koje ste podesili u postavkama Izgled.

Obaveštenja za podsetnike za sastanak

Potvrdite izbor u ovom polju za potvrdu da biste primali obaveštenja o predstojećim sastancima. Potvrdite izbor u polju za potvrdu Samo tokom radnog vremena da biste ograničili obaveštenja na radno vreme koje ste podesili u postavkama Izgled.

Dnevni redovi kalendara

Potvrdite izbor u ovom polju za potvrdu da biste primili dnevni red putem tekstualne poruke. Kada potvrdite izbor u ovom polju za potvrdu, odaberite vreme u koje želite da vam se pošalje dnevni red.

Vrh stranice

Rešavanje problema

Ako imate problema sa kalendarom, koristite vezu Dozvolite nam da vam pomognemo da rešite probleme sa kalendarom da biste kontaktirali podršku. Da biste je koristili, kliknite na vezu i:

  1. Unesite temu kalendarske stavke s kojom imate problema u Pretraži ove reči u redu teme.

  2. Izaberite stavku pošalji evidencije kalendara.

Podrška će vas kontaktirati nakon pregleda evidencija kalendara.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Takođe pogledajte

Kalendar u programu Outlook Web App

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×