Postavke i informacije za List Builder: E-poruka sa čistim tekstom (opcionalno) u Menadžeru za poslovne kontakte

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Važno : Obaveštenje o zatvaranja usluge Microsoft će prekine u uslugu E-mail Marketing efikasne 1 maj 2009, ali možete da nastavite da koristite uslugu do 1 maja 2009.

Neki ljudi koriste čitače e-pošte koji ne podržavaju prikaz HTML ili oni žele da primaju e-poruke u formatu čistog teksta za veće bezbednosti i brzine. Da biste privukli ove klijente možete ponuditi verziju čistog teksta poruke.

Napomena : Ovo je deo proces kreiranja liste distribucije u usluga E-Mail Marketing za vaše marketinška kampanja, a zatim praćenja rezultata. Samo izaberite Uslugu E-Mail Marketing kao metod distribucije na vaše marketinške kampanje obrazac. Da biste kreirali marketinške kampanje u Menadžeru za poslovne kontakte meniju, izaberite stavku Marketinške kampanje, a zatim kliknite na dugme novo.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×