Postavke e-pošte korisnika usluge Office 365

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Kao administrator organizacije Office 365, postoje postavke e-pošte, možete da upravljate na korisnike. Ovaj članak vam pruža informacije o upravljanju ove postavke.

Rezime postavke e-pošte

Ova tabela objašnjava različite postavke e-poštu možete da promenite na korisnika u Office 365.

Snimak ekrana: Office 365 postavke pošte

Podešavanje pošte

Opis

Dozvole za poštanske sandučiće

Uređivanje dozvola za poštanske sandučiće vam dozvoljava da postavite da li druge osobe da čitate i upravljanje poštanskim sandučićima drugih osoba. Možete da podesite Pošalji kao i slanje na ime dozvole za osobe. Pogledajte članak davanje dozvola za poštanske sandučiće na drugog korisnika u Office 365 – pomoć administratora za više detalja.

Prosleđivanje e-pošte

Prosleđivanje e-pošte vam omogućava da dodate broj za prosleđivanje e-adresa korisniku. Možda ćete želeti da uradite ako osoba koja ima više e-adresu i žele da primaju e-poruke u svakom njihove e-adrese. Pogledajte članak Podešavanje prosleđivanja u usluzi Office 365 e-pošte za više detalja.

Automatski odgovori

Automatski odgovori omogućava vam da podesite automatski odgovor kada vam neko pošalje e-pošte na e-adresu osobe. Možda ćete želeti da uradite ako zaposleni napusti vašeg preduzeća i želite da biste omogućili da znate pošiljaoca e-pošte.

Aplikacija e-pošte

Aplikacije e-pošte vam omogućava da odaberete aplikacije korisnika možete da koristite za pristup e-poštom Office 365.

Više postavki

  • Konvertovanje deljeno poštansko sanduče

  • Uređivanje svojstava Exchange

Možete da konvertujete poštansko sanduče korisnika za deljeno poštansko sanduče. Na primer, ako osoba ostavlja vaše organizacije, a koje želite da zadržite svoje podatke iz poštanskog sandučeta oko neko vreme. Pogledajte članak Konvertovanje poštansko sanduče korisnika za deljeno poštansko sanduče i Otvaranje i korišćenje deljenog poštanskog sandučeta.

Možete da upravljate dodatnih Exchange Online zadataka pomoću Exchange centra administracije. Pročitajte više o upravljanju poštanskih sandučića u usluzi Exchange Online.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×