Postavke administratora za snimanje funkcije u programu PowerPoint 2016

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Postoje tri smernica grupe postavke koje je administrator možete da podesite koje se odnose na funkciju "snimanje" u PowerPoint 2016.

Koje administratori mogu da uradim

  • Administratori mogu uključiti karticu snimanje za sve korisnike preko smernica grupe.

  • Administratori mogu postaviti zvuka i/ili video snimanja da se podrazumevano uključeno

  • Administratori mogu da omoguće aplikacije za Office (uključujući test aplikacije)

Gde je smernica grupe datoteka

Možete da preuzmete administrativne predloška smernica grupe datoteke iz U Microsoft Download Center.

Uključivanje kartica "snimanje"

Ako želite da imate karticu snimanje podrazumevano će se pojaviti, možete da omogućite postavku smernica grupe "Uključite na kartici trake snimanje". Možete da pronađete ova postavka smernica u okviru stavke 2016\Disable korisnik konfiguracija računara\Administrativni Templates\Microsoft PowerPoint u Interface\Predefined korisnika.

Isključite mikrofon snimanje podrazumevano

Možete da omogućite postavku smernica grupe "Isključite mikrofon snimanje podrazumevano kada snimanje projekcije slajdova". Možete da pronađete ova postavka smernica u okviru korisnik konfiguracija računara\Administrativni Templates\Microsoft PowerPoint 2016.

Isključivanje kamere snimanje podrazumevano

Možete da omogućite postavku smernica grupe "Isključivanje kamere snimanje podrazumevano kada snimanje projekcije slajdova". Možete da pronađete ova postavka smernica u okviru korisnik konfiguracija računara\Administrativni Templates\Microsoft PowerPoint 2016.

Upravljanje aplikacijama za Office

Možete da upravljate i nametnuli postavke za "aplikacije za Office" (kao što su kvizove i na ankete) pomoću postavki smernica grupe. U članku "Korišćenje grupa smernica za upravljanje kako korisnici mogu da instalirate i koristite aplikacije za Office" u članku Pregled aplikacije za Office.

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×