Postaje administrator i kupite Office 365 za organizaciju

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Microsoft pojednostavljuje stvari za osobe u vašoj organizaciji da se prijavite i koristite alatke za produktivnost i usluge bez čekanja formalno raspoređivanja po IT sektor.

Vaše organizacije može da omogućite drugima da nastavite da koristite ove usluge „viđenom stanju”. Da, ali ako osoba se upisali za Skype sastanci kao jedna od tih usluga, možete da dodelite administrator da nadogradite i dobijete rešenje potpun sastanak sa Skype za posao i Office aplikacije, skladište datoteka i deljenje i još mnogo toga.

Kupite Office 365 za organizaciju i zašto postaju administrator?

Kada zaposleni upiše za Skype sastanci sa svoj poslovni nalog, su ne možete da upravljate uslugom. I se samo najosnovnije funkcije: imaju neograničen sastanaka, ali samo sa učesnicima u 10 ili manje (nakon 60 dana, maksimalna učesnici je tri osobe).

Kada podesite administrator za usluga i kupite Office 365 za korisnike, one će dobiti dodatne napredne funkcije. I mogućnost da upravljate usluga, tako da možete da nametnete smernice i dodavanje novih korisnika.

Kao bonus, dobijate 24/7 Telefonska podrška.

Kako da postanete administrator

Da biste postali administrator, prvo ćete dokazali da posedujete domen koje će korisnici prijavljeni pomoću (kao što je contoso.com). Zatim izvršite nadogradnju na Office 365 za svakoga u preduzeću koja već koristi Skype sastanci. Čarobnjak vas vodi kroz korake.

Napomena: Postaje administrator i nadogradnje na Office 365 su deo istog procesa. Ne možete da nadogradite bez prvog postali administrator, a ne možete da upravljate usluga kao administrator, osim ako takođe nadogradnje na Office 365.

Zašto da tražimo od vas da biste dokazali da posedujete domen? Zato što je svima koji su se prijavili sa e-adresu na domenu (, rob@contoso.com i sara@contoso.com) grupisani po ime domena. Nismo odlučite koje grupe svake osobe pripada tako što ćete domen deo njihovih e-adresa (kao što je „contoso.com”), tako da osobe iz iste organizacije mogu da rade zajedno. Jer pripadaju iste grupe, možete da sarađujete sa drugima.

Da biste postali administrator grupe, potvrđujete da posedujete domen koji svima u organizaciji grupisanja u okviru. Ako imate autoritet da biste dokazali vlasništvo nad domenom (se prijaviti na odakle se upravlja domena), ima smisla da možete da upravljate usluge Office 365 za osobe koje koriste taj domen.

Kada postanete administrator, možete da dodate nove korisnike ili nametnete smernice, ako želite.

Pregled koraka

High-level view of the phases involved with becoming an admin and buying Office 365.

Čarobnjak vas vodi kroz proces, ali evo rezimea svaki korak.

Number one in a pink circle

Prijavite se    Pre nego što može da postane administrator, morate već biti upisani za Skype sastanci sa posla e-adrese.

Broj dva u roze krugu.

Pokrenite čarobnjak za    Nakon što ste se prijavili, pokrenite čarobnjak za tako što ćete uraditi nešto od sledećeg:

  • Pokrenite čarobnjak Postanite administrator koji se pojavljuje nakon klika na dugme administrator u aplikaciji pokretanje .

ILI

  • Izaberite željenu opciju da biste izvršili nadogradnju na Office 365 u Skype sastanci, a zatim odaberite Office 365 pretplatu koju želite da izvršite nadogradnju.

Broj tri u roze krugu.

Verifikujte vlasništvo nad domenom    Zatim ćete proveriti u usluzi Office 365 da posedujete ili upravljanje ime domena (kao što je contoso.com) koja je povezana sa e-adrese u vašoj organizaciji. Samo vlasnik ime domena ima autoritet da biste to uradili.

Number 4 in a pink circle.

Kupovina licenci    U poslednjem koraku u čarobnjaku, ćete da kupite Office 365 licenci za sve osobe unutar vaše organizacije koje se upisali za Skype sastanci sa svoju poslovnu e-poštu.

Na primer, ako dva korisnika se upisali za Skype sastanci sa svoju poslovnu e-poštu, moraćete da kupite dva licenci – jedan za svaki od njih.

Napomena: Office 365 dok se ne mogu da upravljaju nakon što ste kupili licence.

Office 365 pretplatu

Kada verifikujete domen i kupili licence, vaša organizacija je nadogradnju na Office 365. To takođe prenosi (na plaćenu pretplatu) lične postavke Skype sastanci pretplatu koju ste koristili pojedinačne korisnike.

Office 365 pretplatu koja je vaša organizacija nadogradnju na zavisi od toga na koji čarobnjak za koju ste koristili:

Kako se pokrenuti čarobnjak

Opcija pretplate

Uz pomoć administracije pločica u pokretanju aplikacija

Office 365 Business Essentials

Tako što ćete odabrati nadogradnje na Office 365 u Skype sastanci

Office 365 Business Essentials ili Office 365 Business Premium

Šta je sledeće?

Sada kada ste administrator Office 365, možda ćete želeti da uradite sledeće:

Zadatak   

Detalji   

Dodavanje ili uklanjanje licenci

Možete da dodate još licenci za korisnike koji ne koristite Office 365 ili uklanjanje licenci od korisnika da ne želite da koristite Office 365 pretplate vaše organizacije. Pogledajte članak upravljanje licencama.

Kontakt sa drugim osobama koje se već prijavio

Obratite se drugim korisnicima i obavestio da sami upravljate svoje Office 365 pretplatu i oni ste nadogradili. Pratite ove korake da biste videli listu Aktivni korisnici i njihove e-adrese.

Početak korišćenja usluge Office 365

Posetite Office 365 Learning Center i Saznajte kako da prijavite, potvrdite izbor u e-poštu, delite dokumente i još mnogo toga. Vi i vaši korisnici možete koristiti ovu lokaciju da biste počeli sa sistemom Office 365.

Upravljanje pretplatom na Office 365

Posetite pomoć za Office 365 administracija i naučite uobičajene administrativne zadatke kao što su Dodavanje i uklanjanje korisnika, poništavanje lozinki i podešavanju mobilnih uređaja.

I dalje vam je potrebna pomoć?

Dobijanje pomoći sa foruma Office 365 zajednice Administratori: Prijavite se i kreirajte zahtev za uslugu Administratori: Pozovite podršku
Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×