Poslovna beleška u Menadžeru za poslovne kontakte

Važno : Ovaj članak je mašinskog prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Ovaj obrazac koristite da biste kreirali poslovna beleška i povezali je sa određenim kontakt, poslovni kontakt, poslovna prilika ili poslovni projekat.

Poslovna beleška

Tema      Upišite temu ove poslovne beleške.

Povezani nalog, poslovni kontakt, mogućnost za poslovanje ili poslovni projekat

Poveži sa      U tekstualno polje upišite imena naloga, poslovnih kontakata, poslovnih prilika ili poslovnih projekata s kojima želite da povežete ovu poslovnu belešku. Ako ne želite da pišete nego da birate naloge, poslovne kontakte, poslovne projekte ili mogućnosti za poslovanje, kliknite na dugme Poveži sa da biste otvorili dijalog Povezivanje sa zapisom Menadžera za poslovne kontakte i izaberite ih.

Napomena : Ako ovaj obrazac otvorite iz zapisa naloga, poslovnog kontakta, mogućnosti za poslovanje ili poslovnog projekta, beleška će se automatski povezati s tim zapisom kada je sačuvate.

Datum i vreme zapisa

Kreirano      Datum i vreme kreiranja beleške automatski se dodaju kada sačuvate belešku.

Izmenjeno      Današnji datum i trenutno vreme automatski se dodaju svaki put kada sačuvate belešku.

Komentari

Dodaj vremensku oznaku      U ovo polje upišite komentari. Kliknite na dugme Dodaj vremensku oznaku da biste nakon dodavanja komentara umetnuli datum i vreme.

Napomena : U meniju Datoteka postavite pokazivač na stavku Novo, a zatim izaberite stavku Poslovna beleška da biste pristupili ovom obrascu.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×