Poruka „Greška u kompajliranju u skrivenom modulu“ prilikom korišćenja programskog dodatka JustSystems ATOK u 64-bitnoj verziji sistema Office 2016 za Mac

Važno: Ovaj problem je zaključen kao poznat problem sa kompatibilnošću, kao što je navedeno ispod. Preporučujemo da posetite dolenavedenu vezu za više informacija. Više informacija o drugim nedavnim problemima sa aplikacijom potražite u članku Ispravke ili privremena rešenja za nedavne probleme u sistemu Office.

Poslednji put ažurirano: avgust 2016.

Problem

Kada koristite programski dodatak JustSystems ATOK za 64-bitnu verziju sistema Office 2016 za Mac (verzija 15.25 ili novija), može doći do sledećeg:

  • Word ili Excel poruka o grešci: „Greška kompajliranja u skrivenom modulu: „Modul1“. Do ove greške obično dolazi kada kôd nije kompatibilan sa verzijom, platformom ili arhitekturom ove aplikacije.

  • Excel poruka o grešci:
    Greška kompajliranja u skrivenom modulu: „Ova radna sveska“. Do ove greške obično dolazi kada kôd nije kompatibilan sa verzijom, platformom ili arhitekturom ove aplikacije.

Ovo je poznat problem sa kompatibilnošću. Za više informacija o ovoj grešci idite na https://support.justsystems.com/faq/1032/app/servlet/qadoc?QID=056175 (Napomena: Veza vodi do veb sajta JustSystems na japanskom).

Imate zahtev za funkciju?

Sijalica – Ideja

Volimo da čitamo vaše predloge za nove funkcije i povratne informacije o tome na koji način koristite naše proizvode! Podelite svoje mišljenje na lokaciji Word UserVoice. Slušamo.

Takođe pogledajte

Poruka o grešci i kompatibilnost programskog dodatka posle nadogradnje na 64-bitnu verziju sistema Office za Mac

KB 3187505: Nadogradnja na 64-bitni Office 2016 za Mac

Nadogradnja na 64-bitni Office 2016 za Mac

Mac Office i prelaz na 64-bitnu verziju

Popravke ili rešenja za nedavne probleme u programu Word za Mac

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×