Poravnavanje brojeva sa znakom za razdvajanje decimala

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Kada radite sa brojevima, podešavanje decimalnog tabulatora poravnava brojeve, kao što su iznosi u valutama, u kolonama.

  1. Kliknite na dugme Prikaz ako ne vidite lenjir na vrhu dokumenta, zatim otkačite polje Lenjir

  2. Kliknite na karticu sglasaиa na levom kraju ruler nekoliko puta dok ne vidite decimalni tabulator: Slika tabulatora .

Lenjir sa decimalnim tabulatorom

  1. Kliknite na ruler mesto na koje želite decimalnog zareza biti. Možete da premestite ovo kasnije tako što ćete kliknuti i prevući ga.

  2. Kliknite na dokument gde želite da ubacite broj i pritisnite taster Tab. Dok ukucavate broj, tabulator će poravnati znak za razdvajanje decimala. Uradite ovo ponovo u sledećem redu i brojevi će se poravnati po znaku za razdvajanje decimala.

Brojevi poravnati po decimalnom tabulatoru

Takođe…

Ako kliknete dvaput na kartici decimalni broj u ruler, pojavljuje se u polju kartice sa više opcija. Možete da dodate više kartica sa ovom polju ili tako što ćete kliknuti na lenjiru.

Meni Tabulator

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×