Popravljanje Outlook datoteka sa podacima (.pst i .ost)

Popravljanje Outlook datoteka sa podacima (.pst i .ost)

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Ako vaš Microsoft Outlook datoteka sa podacima (.pst i .ost) se neće otvoriti ili ako sumnjate da je datoteka oštećena, koristite alatku za popravljanje prijemnog poštanskog sandučeta (SCANPST. EXE) da biste otkrili i popravili greške u datoteci sa podacima. Alatku za popravljanje prijemnog poštanskog sandučeta proverava Outlook podataka datoteka na računaru da biste videli da li su u dobrom stanju.

Ako koristite Microsoft nalog Exchange i vaš vanmrežna Outlook datoteka sa podacima (.ost) nedostaju stavke, možete da izbrišete bezbedno datoteku. Outlook će ponovo kreirajte datoteke kada sledeći put program se otvara.

Napomena : Alatku za popravljanje prijemnog poštanskog sandučeta ne povezati ili analizirate podatke uskladištene u sa poštanskim sandučetom Exchange . Alatka samo traži greške (oštećenja), kao i bilo, vam pruža priliku da biste dozvolili alatku za ispravljanje tih grešaka

Popravljanje .pst datoteke

 1. Izlaz iz Outlook i uradite nešto od sledećeg:

  • Idite na C:\Program Files.

   ili

  • Idite na C:\Program Files (x86).

 2. U polju za pretragu otkucajte SCANPST. EXE.

  Napomene : Ako pretrage ne pronađete SCANPST. EXE u jednu fasciklu, pokušajte da pronađete u drugu fasciklu koja se pominje u koraku 1. Idite na lokaciju fascikle na osnovu svoju verziju Outlook.

  • Outlook 2016: C:\Program datoteke (x86) \Microsoft Office\root\Office16

  • Programa outlook 2013: C:\Program datoteke (x86) \Microsoft Office\Office15

  • Programa outlook 2010: C:\Program datoteke (x86) \Microsoft Office\Office14

  • Programa outlook 2007: C:\Program datoteke (x86) \Microsoft Office\Office12

 3. Otvorite SCANPST. EXE.

 4. U polju Unesite ime za datoteku koju želite da biste skenirali unesite ime .pst datoteku koju želite alatku za proveru, ili odaberite stavku Potraži da biste izabrali datoteku.

  Napomena : Podrazumevano, kreira se nova datoteka evidencije tokom skeniranja. Možete da odaberete Opcije i izaberu da kreira evidencija ili možete da imate rezultate dodaje postojeću datoteku evidencije.

 5. Odaberite Pokretanje da biste započeli skenirani objekat.

 6. Ako skeniranje pronađe greške, odaberite stavku Popravi da biste započeli proces za njihovo rešavanje.

  Prikazuje rezultate skenirane Outlook .pst datoteke sa podacima pomoću alatki za Microsoft Repair Inbox SCANPST. EXE

  Napomena : Skeniranje kreira rezervnu kopiju datoteke tokom procesa popravljanja. Da biste promenili podrazumevano ime ili lokaciju rezervne kopije datoteke, u polju Unesite ime rezervne kopije datoteke Unesite novo ime ili odaberite stavku Potraži da biste izabrali datoteku koju želite da koristite.

 7. Kada se popravka završi, početak Outlook profil koji je povezan sa Outlook datoteku sa podacima koju ste upravo popravili.

Druge fascikle Outlook

U Okno fascikle, možete da vidite fasciklu pod imenom Spasene lične fascikle koja sadrži podrazumevane Outlook fascikle ili izgubljene fascikle. Iako je proces popravljanja može ponovo Kreirajte neke od ovih fascikli, oni mogu biti prazan. Fascikla " izgubljene " sadrži sve fascikle i stavke koje popravka alatku koja Outlook ne možete da postavite u originalne strukture.

Kreiranje nove datoteke sa podacima

Možete da kreirate novu Outlook datoteke sa podacima i prevučete stavke u fascikli izgubljene u novu datoteku sa podacima. Nakon što ste premestili sve stavke, možete da uklonite datoteke Spasti ličnih fascikli (.pst), uključujući izgubljene fasciklu.

Oporavak stavke iz datoteke rezervne kopije (.bak)

Ako možete da otvorite originalnu Outlook datoteku sa podacima, možda ćete moći da spasete dodatne stavke. Alatku za popravljanje prijemnog poštanskog sandučeta kreira rezervnu kopiju datoteke sa istim imenom kao i original, ali sa oznakom tipa datoteke .bak i sačuva je u istoj fascikli. Možda stavki u rezervnu kopiju datoteke koju možda moći da biste oporavili bi mogla da alatku za popravljanje prijemnog poštanskog sandučeta.

 1. Pronađite fasciklu u kojoj je uskladištena u .pst datoteku i pronaći ćete .bak datoteke (na primer, kerimills01@outlook.com.bak) kreirao alatku za popravljanje prijemnog poštanskog sandučeta.

 2. Napravite kopiju .bak datoteke i preimenujte je sa oznakom tipa datoteke tipa. Na primer, kerimills01@outlook.com.bak.pst.

 3. Uvoz tipa datoteke u Outlooki koristite uvoz i izvoz čarobnjak za uvoz dodatnih spasene stavke u novu .pst datoteku.

  Napomena : Saznajte kako da uvezete .pst datoteku tako što ćete pročitati Uvoz e-poštu, kontakte i kalendar iz Outlook .pst datoteke.

Vrh stranice

Ponovo kreirajte je van mreže Outlook datoteku sa podacima (.ost)

Neki tipovi naloga, kao što su Microsoft Exchange Server, koristite jedan vanmrežna Outlook datoteka sa podacima (.ost). Ovaj tip datoteke sa podacima je kopiju informacije koje su sačuvane na server pošte. Ako naiđete na probleme sa sa vanmrežna Outlook datoteka sa podacima (.ost), datoteku možete izbrisati i ponovo kreirati tako što ćete preuzeti kopiju stavke iz ponovo. Preporučujemo da ne popravke na van mreže Outlook datoteku sa podacima, tako da ako vaš vanmrežnu datoteku sa podacima ne upotrebljive, ne bi trebalo da kreirate.

 1. Izađite iz programa Outlook.

 2. Otvorite kontrolnu tablu i u polju Za pretragu kontrolne table otkucajte pošte, a zatim odaberite Pošta.

 3. U dijalogu Podešavanje parametara pošte odaberite stavku Nalozi e-pošte.

  Napomena : Na naslovnoj traci, u dijalogu Podešavanje parametara pošte mogu da sadrže ime za trenutni profil. Da biste izabrali postojeći profil, odaberite stavku Prikaži profile, izaberite ime profila i zatim izaberite stavku Svojstva.

 4. Odaberite karticu Datoteke sa podacima , izaberite Exchange nalog, a zatim odaberite stavku Otvori lokaciju datoteke na maloj traci sa alatkama.

  Napomena : Otvara se prozor istraživača datoteka na lokaciju datoteke sa podacima za Exchange nalog. U dijalozima Postavke naloga i Podešavanje parametara pošte će ostati otvoren, iza prozora istraživača datoteka.

 5. Zatvorite dijaloge Podešavanje parametara pošte i Postavke naloga , a zatim vratite se u prozor istraživača datoteka.

  Važno : Uverite se da ste zatvorili ove dve dijaloge pre nego što izbrišete datoteku. Ako ne zatvore, Windows može da prikazuje poruku o grešci o neusaglašenosti.

 6. U prozoru "istraživač datoteka", kliknite desnim tasterom miša na Exchange datoteku sa podacima, a zatim kliknite na dugme Izbriši.

  Napomena : Sledeći put kada pokrenete Outlook, kreira se nova .ost datoteka za nalog.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×