Popravka Office aplikacije

Ako Office aplikacija kao što je Word ne funkcioniše ispravno, ponekad će ponovno pokretanje rešiti problem. Ako to ne funkcioniše, možete da pokušate da je popravite. Kada završite, možda će biti potrebno da ponovo pokrenete računar.

Popravka sistema Office sa kontrolne table

Koraci za pristup alatki za popravku zavise od operativnog sistema.

Odaberite operativni sistem među dolenavedenim opcijama:

 1. Kliknite desnim tasterom miša na dugme Start Windows dugme „Start“ u operativnom sistemu Windows 8 i Windows 10 (u donjem levom uglu) i iz iskačućeg menija izaberite stavku Programi i funkcije.

  Kliknite desnim tasterom miša na Start meni
 2. Kliknite desnim tasterom miša na Microsoft Office proizvod koji želite da popravite i izaberite stavku Promeni.

  Napomena : Popravićete ceo paket Office, čak i ako želite da popravite samo određenu aplikaciju kao što je Word ili Excel. Ako imate samostalnu aplikaciju, onda možete da pretražujete aplikacije po imenu.

 3. Na ekranu „Kako biste želeli da popravite Office programe“ izaberite stavku Popravka na mreži da biste se uverili da će sve biti popravljeno, a zatim izaberite stavku Popravi. Dostupna je i opcija Brza popravka koja brže radi, ali otkriva i zamenjuje samo oštećene datoteke.

  Napomena : Ako je vaša kopija sistema Office zasnovana na MSI-ju, izaberite stavku Popravi, a zatim kliknite na dugme Nastavi. Ako vam je potrebna pomoć da biste otkrili da li je Office koji imate „Klikni i pokreni“ ili MSI, pogledajte nastavak ovog teksta.

 4. Pratite uputstva na ekranu da biste dovršili proces.

 1. Kliknite desnim tasterom miša na dugme Start Windows dugme „Start“ u operativnom sistemu Windows 8 i Windows 10 (donji levi ugao) i iz iskačućeg menija izaberite stavku Kontrolna tabla.

  Lista opcija i komandi koja se prikazuje kad pritisnete taster sa Windows logotipom i taster X
 2. Iz prikaza Kategorija, u okviru Programi izaberite stavku Deinstaliraj program.

 3. Kliknite desnim tasterom miša na Microsoft Office proizvod koji želite da popravite i kliknite na dugme Promeni.

  Napomena : Ako imate paket kao što je Office 365 Home ili Office Home and Student 2013 ili 2016, potražite njegovo ime, čak i ako želite da popravite samo određenu aplikaciju, na primer Word ili Excel. Ako imate samostalnu aplikaciju, kao što je Word ili Excel, potražite njeno ime.

 4. Na ekranu Kako biste želeli da popravite Office programe izaberite stavku Popravka na mreži da biste se uverili da će sve biti popravljeno, a zatim izaberite stavku Popravi.

  Napomena : Ako je vaša kopija sistema Office zasnovana na MSI-ju, izaberite stavku Popravi, a zatim kliknite na dugme Nastavi. Ako vam je potrebna pomoć da biste otkrili da li je Office koji imate „Klikni i pokreni“ ili MSI, pogledajte nastavak ovog teksta.

 5. Pratite uputstva na ekranu da biste dovršili proces.

install_repairofficeapp_Win7Vista

Da li je moj Office Klikni i pokreni ili je zasnovan na MSI tehnologiji?

 1. Otvorite neku Office aplikaciju, kao što su Outlook ili Word.

 2. Izaberite stavke Datoteka > Nalog ili Office nalog.

 3. Ako vidite stavku „Opcije ažuriranja“, imate instalaciju „Klikni i pokreni“. Ako ne vidite stavku „Opcije ažuriranja“, imate MSI instalaciju.

  CTR i MSI

Pokretanje popravke nije pomoglo. Šta dalje?

 1. Deinstalirajte Office sa računara.

  Oprez : Uverite se da imate informacije o nalogu da kojim je Office povezan PRE nego što deinstalirate Office. Ove informacije će vam biti potrebne za prijavljivanje i ponovnu instalaciju sistema Office. Ako imate stariju verziju sistema Office, uverite se da vam je spremna šifra proizvoda ili CD.

 2. Ponovo instalirajte Office.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×