Ponovo pokrenite da biste primenili postavke privatnosti

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ako su promenjene postavke privatnosti u sistemu Office biće vam zatraženo da ponovo pokrenete Microsoft Office. Ako ne promenite postavke sebe, to je moguće da je vaš administrator sistema izvršili promene koje utiče na uređaju ili promene koje ste napravili na drugi uređaj ima sinhronizovani sa ovim uređajem. Ponovno pokretanje neophodno je jer smo možete da primenite nove postavke privatnosti usluge koji su već pokrenuti. Kada pokrenete Office trebalo bi da nastavite da koristite Office normalno, uz nove postavke privatnosti izabrana.

Napomena: Ako imate više od jednog Office aplikaciju možete pokrenuti ćete morati da ponovo pokrenete sve pokrenute Office aplikacije za postavke ažurirane privatnosti stupila na snagu.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×