Ponovno slanje poruke

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Kada e-poruka poslata, možete da pošaljete ponovo istu poruku. Ovo je korisno ako jedan ili više primalaca poruke recimo nisu primili prvu poruku ili ako želite da biste brzo poslali poruku primaocima nove.

  1. U okviru Pošta, u Okno za navigaciju, izaberite fasciklu Poslate stavke.

  2. Kliknite dvaput na poruku koju želite ponovo da pošaljete.

  3. Na kartici poruka , u grupi Radnje kliknite na Druge radnje, a zatim kliknite na dugme Ponovo pošalji ovu poruku.

    Actions group

    Ako postoje većem broju primalaca, možete da uklonite Primaoci koji nije potrebno da ponovo primate poruke. Izaberite imena koja želite da uklonite, a zatim pritisnite taster DELETE.

    Savet : Možete da dodate primaoce koji nisu na originalnu poruku, dodajte ili uklonite priloge i promenite sadržaj poruke.

  4. Kliknite na dugme Pošalji.

Napomena : Ako želite da pošaljete više poruka, morate da uradite tako jedan po jedan. Ponovite ova uputstva za svaku poruku.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×