Ponovno slanje e-poruke

Ako vam jedan primalac poruke ili više primalaca kaže da nisu primili poruku koju ste poslali, preporučujemo da upotrebite komandu Ponovo pošalji ovu poruku. Ta komanda za ponovno slanje može da se upotrebi i za brzo slanje poruke novim primaocima.

Ponovno slanje u poređenju sa prosleđivanjem

Kada koristite komandu za ponovno slanje, nova poruka izgleda isto kao i originalna poruka koju ste poslali jer, za razliku od prosleđene poruke, ne sadrži dodatne informacije. Kad prosleđujete poruku, na početku reda za temu nove poruke stoji FW:. Takođe, kod prosleđenih poruka, u telu poruke se pojavljuju informacije iz zaglavlja prethodne poruke kao što su pošiljalac, datum i primaoci.

  1. U Pošta, u okno fascikle izaberite stavku Poslate stavke.

  2. Kliknite dvaput na poruku koju želite ponovo da pošaljete.

  3. Na kartici Poruka, u grupi Premeštanje izaberite stavku Radnje, a zatim kliknite na dugme Ponovo pošalji ovu poruku.

    Otvoriće se novi prozor poruke. Ako postoji više primalaca, možete ukloniti one koji ne treba ponovo da prime poruku. Izaberite imena koja želite da uklonite i zatim pritisnite taster Delete.

    Savet : Takođe možete da dodate primaoce kojima nije poslata originalna poruka, da dodate ili uklonite priloge i da promenite sadržaj poruke.

  4. Kliknite na dugme Pošalji.

Da biste ponovo poslali više poruka, ponovite ova uputstva za svaku od njih.Ne postoji način da odjednom ponovo pošaljete više poruka.

Vrh stranice

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×