Ponovno slanje e-poruke

Važno: Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Nakon što ste e-poruku, možete da pošaljete ponovo istu poruku. Ovo je korisno ako jedan ili više primalaca poruke da vam kažu da nisu primili prvu poruku, ili želite da biste brzo poslali poruku primaocima nove.

  1. U okviru Pošta, u Okno za navigaciju, izaberite fasciklu Poslate stavke.

  2. Kliknite dvaput na poruku koju želite ponovo da pošaljete.

  3. Na kartici Poruka, u grupi Premeštanje izaberite stavku Radnje, a zatim kliknite na dugme Ponovo pošalji ovu poruku.

    Otvara se prozor nove poruke. Ako postoje većem broju primalaca, možete da uklonite Primaoci koji ne morate da ponovo primate poruke. Kliknite na imena koja želite da uklonite, a zatim pritisnite taster DELETE.

    Savet: Takođe možete da dodate primaoce kojima nije poslata originalna poruka, da dodate ili uklonite priloge i da promenite sadržaj poruke.

  4. Kliknite na dugme Pošalji.

Napomena: Ako želite da pošaljete više poruka, morate da uradite tako jedan po jedan. Ponovite ova uputstva za svaku poruku.

Vrh stranice

Napomena: Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne engleskom jeziku govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinsko prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×