Ponovno reprodukovanje poteza mastilom u programu OneNote za Windows 10

Ponovno reprodukovanje poteza mastilom u programu OneNote za Windows 10

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Kada dodate crteže i skice rukom napisane beleške na bilo kojoj stranici u programu OneNote za Windows 10, lako možete da Premotaj unazad i ponovno reprodukovanje svaki mastilom u bilo kom trenutku, što omogućava drugima da biste videli kako je vaše ideje zauzeo oblika.


Snimak perom u programu OneNote za Windows 10

Napomena : Ova funkcija je dostupna samo ako imate pretplatu na Office 365. Ako ste pretplaćeni na Office 365, proverite da li imate najnoviju verziju sistema Office.


Da biste reprodukovali crteže i rukom poteza mastilom u programu OneNote za Windows 10, uradite sledeće:

  1. Na bilo kojoj stranici, kliknite ili dodirnite karticu Crtanje .

  2. Na kartici Crtanje izaberite pero i boju pera, a zatim crtanje, skiciranje ili pišete nešto na stranici.

  3. Na kartici Prikaz , kliknite ili dodirnite dugme " snimak ".

  4. Kada budete upitani, uradite nešto od sledećeg:

    • Prevucite preko ekrana da biste izabrali deo crteža ili rukopisa koji želite da ponovite.

    • Da biste reprodukovali sve nacrtanih ili rukom pisane beleške na trenutnoj stranici, kliknite ili dodirnite ponovite sve na stranici.

  5. Tokom reprodukovanja poteza mastilom, koristite kontrole na dnu stranice da biste ručno korak unazad ili koje prosleđujete u nizu, da biste reprodukovali ili pauzirali sekvence od trenutni okvir ili ponovno reprodukovanje čitavu animaciju. Takođe možete prevući traku toka posla na bilo koji deo animacije koje želite da ponovite.

  6. Da biste napustili reprodukcija u bilo kom trenutku i vratili se u beleške, kliknite na ili dodirnite X pored gornjem desnom uglu stranice ili pritisnite taster Esc na tastaturi.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×