Ponovno bojenje slike iz programa Clip Organizer

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Kad umetnete Microsoft Windows metadatoteku iz programa Clip Organizer, možete da promenite boje na slici (na primer, da se podudaraju sa šemom boja prezentacije). Ako je slika rasterska slika, .jpg, .gif ili .png datoteka, treba da uređujete boje u programu za uređivanje slika.

Napomena : Clip Organizer više nije uključena posle Office 2010 i nije dostupna u aplikacijama u Office 2013 ili novijoj verziji. Više informacija potražite u članku Dodavanje clip art kolekcije u datoteku.

  1. Izaberite sliku koju želite da izmenite.

  2. Na traci sa alatkama Slika izaberite stavku Ponovo oboji sliku Slika dugmeta .

  3. Uradite nešto od sledećeg:

    • Kliknite na dugme Boje da biste promenili boje na slici.

    • Kliknite na dugme Popune da biste promenili samo pozadinu ili boje za popunu na slici.

  4. Potvrdite izbor u polju za potvrdu za svaku boju koju želite da promenite. Da biste odabrali drugu boju, kliknite na strelicu pored nove boje da biste videli još boja.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×