Poništavanje broj dokumenata

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Funkcija opisana u ovoj temi pomoći je dostupna samo ako su neki od sledećih verzija sistema Office SharePoint Server 2007 i Microsoft Office Enterprise 2007 instalirane: kineski (tradicionalni), kineski (pojednostavljeni), japanski ili korejski.

  1. Izaberite karticu Radnje lokacije na gornjoj desnoj strani stranici lokacije na kojoj je instaliran odobravanje grupa. Ako na karticu nije prikazan, uverite se da ste prijavljeni kao administrator.

  2. Izaberite stavku Postavke lokacije da biste otišli na stranicu "Postavke lokacije". Možda ćete morati da ponovo kliknite na dugme Postavke lokacije i Izmeni sve postavke lokacije prema predložaka primenjuje se na lokacije.

  3. U okviru Grupe odobrenje administracije, izaberite stavku Izveštaja evidencije ID dokumenta

  4. Na traci zadataka na vrhu ekrana, izaberite stavku Radnje, a zatim izaberite stavku Uspostavi početne vrednosti dokument ID redni broj.

  5. Kliknite na dugme Uspostavi početne vrednosti da uspostavite početne vrednosti; u suprotnom, kliknite na dugme Otkaži. Ako poništite broj dokumenta, narednim dokumenata za svaku organizaciju dobijaju počevši od 1 ponovo ID dokumenta. Uspostavljanje početnih vrednosti broja dokumenta je obično potreban kada se promeni u godini.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatike.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×