Ponavljani odzivi za prijavljivanje u programu OneNote za Mac, iPhone i iPad

Poslednji put ažurirano: 1. avgust 2017.

PROBLEM

Ako koristite OneNote 2016 za Mac i OneNote za iPhone ili iPad, možete biti upitani da se prijavite svaki put kada otvorite OneNote ili se prebacujete između beležnica. Slično tome, OneNote može zahtevati da se prijavite više puta da biste rešili greške pri sinhronizaciji.

STATUS: ISPITUJE SE

Izvršite ažuriranje na najnoviju verziju programa OneNote za Mac, iPhone i iPad. Ako ste preuzeli OneNote iz usluge Mac App Store, pokrenite App Store i proverite da li ima ispravki. Tamo bi trebalo da vidite opciju da ažurirate OneNote. Ako ste OneNote instalirali kao deo sistema Microsoft Office za Mac, otvorite OneNote, idite u meni Pomoć > Proveri da li postoje ispravke da biste pokrenuli aplikaciju Microsoft AutoUpdate, a zatim sledite uputstva koja su tamo navedena. Ažurirajte sve Microsoft Office aplikacije pošto sve koriste iste keychain stavke. Da biste saznali više, pogledajte članak Proverite da li postoje ispravke u programu OneNote 2016 za Mac.

Da biste preuzeli najnoviju verziju programa OneNote za iPhone i iPad, proverite da li u usluzi App Store ima automatskih ispravki. Ako imate i druge Microsoft Office aplikacije za iOS (Word, Excel, PowerPoint, Outlook), ažurirajte ih sve.

Ako i dalje nailazite na ovaj problem nakon instaliranja nedavnih ispravki, pošaljite nam svoje evidencije da bismo istražili problem. Pratite dolenavedene korake da biste nam poslali evidencije:

Za prekomerno pojavljivanje problema sa prijavljivanjem na Mac računaru

 1. Zapišite korake koje vršite i koji dovode do greške, kao i korake koje ste preduzeli da biste rešili problem.

 2. Pošaljite nam CID korisnika. Da biste preuzeli CID, otvorite Safari, idite na stranicu Pomoć za OneNote. Prijavite se i kopirajte CID korisnika. Nalepićete ga u e-poruku koju nam pošaljete.

 3. U Nalazaču idite na /Users/<yourname>/Library/Containers/com.microsoft.OneNote.mac/Data/Library/Caches/Microsoft/uls/com.microsoft.OneNote.mac/logs/

 4. E-poštom pošaljite datoteke iz te fascikle zajedno sa koracima i svojim CID-om na onenote@microsoft.com.

Za prekomerno pojavljivanje problema sa prijavljivanjem na iPhone i iPad uređajima

 1. Uverite se da vam je podešena podrazumevana Apple aplikacija za poštu.

 2. Pošaljite svoj CID. Da biste preuzeli CID, otvorite Safari i idite na stranicu Pomoć za OneNote. Prijavite se i kopirajte CID korisnika. Nalepićete ga u e-poruku koju nam pošaljete (u koraku broj 9).

 3. Na iOS uređaju idite u Postavke.

 4. Izaberite aplikaciju OneNote i dodirnite stavku „Pomozite nam u poboljšanju“.

 5. Uključite opciju „Omogući kompletno vođenje evidencije za dijagnostiku“.

 6. Ponovo pokrenite OneNote (dodirnite dvaput taster Home, prevucite nagore da biste uklonili OneNote i ponovo pokrenite aplikaciju).

 7. Reprodukujte problem sa prijavljivanjem.

 8. Idite na OneNote postavke u aplikaciji.

 9. Pronađite „Slanje evidencija” i u e-poruku unesite kratak opis koraka reprodukcije koje izvršavate da biste izazvali grešku. Nalepite CID iz 1. koraka u e-poruku i pošaljite je na onenote@microsoft.com.

 10. Idite u aplikaciju Postavke i isključite opciju „Omogući kompletno vođenje evidencije za dijagnostiku“ u aplikaciji OneNote.

Da biste obrisali Office akreditive za macOS

Ponekad akreditivi mogu biti oštećeni što dovodi do toga da OneNote neprestano od vas traži da unesete lozinku. Da biste ovo sredili, uradite sledeće:

 1. Izađite iz svih Mac Office aplikacija, osim za OneNote

 2. Odjavite se iz programa OneNote. Ovim ćete se samo odjaviti, a sve beležnice će i dalje biti tu.

 3. Izađite iz programa OneNote.

 4. Pokrenite „Keychain pristup” i pretražite sve stavke koje sadrže „Office15”. Trebalo bi da bude samo nekoliko stavki, jedan za svaki nalog na koji ste se prijavili.

  1. Ime će biti dugački alfanumerički kôd i počinjaće sa „MicrosoftOffice15...”

 5. Izbrišite ove stavke. Ovo samo briše akreditive potvrde identiteta, ali ne podatke. Kada se ponovo prijavite, oni će biti ponovo kreirani.

 6. Pokrenite OneNote i prijavite se na naloge.

Pošto sve Office aplikacije dele akreditive (Word/Excel/PowerPoint), moraćete ponovo da se prijavite sa tim aplikacijama.

Da biste obrisali Office akreditive za iOS

Ponekad akreditivi mogu biti oštećeni što dovodi do toga da OneNote neprestano od vas traži da unesete lozinku. Da biste ovo sredili, uradite sledeće:

 1. Ako imate druge instalirane Office aplikacije (Word, Excel, PowerPoint itd.), uverite se da ste ih ažurirali na najnoviju verziju. Pošto delimo ist Office identitet, ako postoji greška u nekoj od ovih aplikacija, može da ošteti identitet.

 2. Brisanje akreditiva često može da bude od koristi. Pratite ove korake da biste to uradili.

  1. Idite na iOS postavke > OneNote > Uspostavi početne vrednosti programa OneNote > Izbriši akreditive za prijavljivanje i uključite preklopnik

  2. Uverite se da OneNote nije pokrenut. (Dodirnite dvaput početni ekran da biste videli sve pokrenute aplikacije i brzo prevucite nagore u OneNote da biste ga zatvorili.)

  3. Ponovo otvorite OneNote i prijavite se opet.

Imate zahtev za funkciju?

Sijalica – Ideja

Volimo da čitamo vaše predloge za nove funkcije i povratne informacije o tome na koji način koristite naše proizvode! Podelite svoje mišljenje na lokaciji OneNote UserVoice. Slušamo.

Takođe pogledajte

Popravke ili rešenja za nedavne probleme u programu OneNote za Mac

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×