Pomoć korisnicima korišćenje Discover prikaza u usluzi OneDrive

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ovaj članak je za IT administratore. Ako niste IT administrator, pogledajte članak su moji dokumenti bezbedni u prikazu Discover u OneDrive for Business? informacije o korišćenju Prikaz „Otkrivanje“.

Više korisnika koristite OneDrive for Business u Office 365 da međusobnim prikazivanjem, uređivanjem i deljenjem dokumenata, na korisnijim Prikaz „Otkrivanje“ u programu OneDrive za preduzeća će biti za svakoga. Saznajte više o tome kako možete kao je administrator može pomoći korisnicima da na najbolji način iskoristite Prikaz „Otkrivanje“.

Prikaz „Otkrivanje“ je tehnologiju Office Delvei oba imaju zavisnost na Office Graph. To prikazuje korisnicima najbitniji sadržaj na osnovu koji rade sa i rade na. Informacije u Prikaz „Otkrivanje“ prilagođene svakog korisnika. Prikaz „Otkrivanje“ ne promenite dozvole, a korisnici će videti samo već imaju pristup.

Kao administrator, možete se uveriti da li ste dozvolili organizaciji da pristupa Office Graphi da ste podesili druge Office 365 usluge koje Prikaz „Otkrivanje“ koristi, na primer SharePoint Online i Delve. Takođe pomažu osobama da počnete sa Prikaz „Otkrivanje“i adresu pitanja na koje korisnici mogu imati.

U ovom članku:

Šta treba da se Discover prikaza

Prikaz „Otkrivanje“ funkcionalnost je dostupna korisnicima Office 365 u OneDrive for Business, koji je dostupan u planovima pretplate na sledeće od Office 365:

 • Office 365 Enterprise (E1, E3 i E4)

 • Office 365 Education (E1, E3 i E4)

 • Office 365 Government (E1, E3 i E4)

 • Office 365 Business Essentials

 • Office 365 Business Premium

Bez obzira na to koji od ovih Office 365 planova imate, morate da aktivirate uslugu SharePoint Online i dodelili korisnicima dozvole SharePoint Online pre nego što oni možete početi da koristite Prikaz „Otkrivanje“.

OneDrive for Business u Office 365 je dizajniran za rad sa trenutnom ili prvom prethodnom verzijom programa Internet Explorer ili Firefox ili najnovija verzija pregledača Chrome ili Safari. Više informacija potražite u članku Sistemski zahtevi za Office 365.

Uvod u prikazu Discover u vašoj organizaciji

Evo nekih resursa koje možete koristiti da biste počeli Prikaz „Otkrivanje“organizacije.

Pre nego što najavite Discover prikaza

SharePoint Online i OneDrive for Business su primarni izvore sadržaja u Prikaz „Otkrivanje“. Kako vi ili korisnici Upravljanje dozvolama na dokumentima i lokacijama utiče na koje korisnici vide u Prikaz „Otkrivanje“. Pogledajte članak najbolje prakse za kreiranje i upravljanje lokacijama tima i Planiranje strategije dozvola za više informacija.

Korišćenje prikaza Discover svakodnevno

Možete postaviti pokazivač korisnici Prikaz „Otkrivanje“ članak pomoći: su moji dokumenti bezbedni u prikazu Discover u OneDrive for Business?

Pomoć korisnicima rešavanje problema sa Discover prikaza

Koristite informacije u ovom odeljku da biste lakše rešili probleme u Prikaz „Otkrivanje“.

Korisnici ne vide slike drugih korisnika u prikazu Discover

Korisničke slike u Prikaz „Otkrivanje“ su iz SharePoint Online korisničkim profilima. Ako nema slike za korisnika u njegove ili njene SharePoint Online korisničkog profila, Prikaz „Otkrivanje“ ima nema slike da biste prikazali.

Rešenja

Uverite se da korisnici otpremanje slika njihove korisničkog profila u SharePoint Online. Za više informacija postavite korisnike da se Prikaz i uređivanje profila u usluzi Office Delve (Discover prikaz je tehnologiju Delve).

Korisnici vide malo ili nimalo sadržaja u svoj prikaz Discover

Sadržaj u Prikaz „Otkrivanje“ potiče iz raznih izvora sadržaja preko Office 365 kao što su SharePoint Online i OneDrive for Business.

Ako korisnici nemaju nedavno izmenjena ili pregledanu sadržaj u ovim izvorima sadržaja i nemaju pristup sadržaju drugi korisnici, Prikaz „Otkrivanje“ možda ima vrlo malo ili nema sadržaja da biste prikazali. Korisnici takođe moraju da imaju licence za Office 365 usluge i pristup Office Graph da biste videli sadržaj u Prikaz „Otkrivanje“.

Rešenja

 • Podstiču korisnike za skladištenje i deljenje dokumenata u SharePoint Online i OneDrive for Business. Više informacija potražite u članku skladištite dokumente tamo gde Office Delve može da im ih (Discover prikaz je tehnologiju Delve).

 • Proverite postavke dozvola na SharePoint Online lokacijama i kolekcijama lokacija da biste se uverili da korisnici imaju pristup ispravnim lokacijama i sadržaju.

 • Proverite da je korisnik u Active Directory i da je ta osoba član grupe ispravne Active Directory . Da biste potvrdili, idite na Office 365 centar administracije > Korisnici > Aktivni korisnici.

 • Kao administrator, možete da dozvolite organizaciji da pristupa Office Graph. Ovo potvrđuje da Prikaz „Otkrivanje“ prikazuje najbitniji sadržaj korisnicima. Dodatne informacije potražite kontrola pristupa funkciji Office Graph .

 • Uverite se da ste korisnicima dodelili licencu za pristup Office 365 uslugama koje ste aktivirali.

Korisnici su zabrinuti da su dostupni u prikazu Discover privatni ili osetljivi Dokumenti

Bilo koji dokument koji korisnik može da prikazuje ili uređuje u Office 365, mogu se pojaviti u Prikaz „Otkrivanje“. Prikaz „Otkrivanje“ ne menja sve dozvole, a korisnici će videti samo dokumente kojima već imaju pristup. Ponekad, možda ćete želeti da biste sprečili dokumenta u Prikaz „Otkrivanje“.

Rešenja

 • Proverite postavke dozvola za dokumente, lokacije i biblioteke i uverite se da samo željeni korisnici imaju pristup sadržaju.

 • Ako želite da biste sprečili određene dokumente u Prikaz „Otkrivanje“, pratite korake u skrivanje dokumenata iz usluge Delve. Da zadržite skladištenje dokumenata u sistemu Office 365 i da ih osobe i dalje pronađete putem pretrage – se ne bi prikazivale na Prikaz „Otkrivanje“ ili u usluzi Delve.

Osnovni podaci o funkciji Office Graph

Prikaz „Otkrivanje“ je na Office Graph. Office Graph skladišti podatke prikaze za sve stavke Office 365 kao čvorove u indeks za grafikon. Office Graph podaci su uskladišteni u kupca partition SharePoint Online i Exchange Online okruženja i ima isti zaštitu podataka i bezbednosti kao druge korisnike podatke uskladištene u istom usluga u oblaku.

Office Graph koristi bogatim vezama za opisivanje veze između različitih tipova stavki. Pored toga, Office Graph koristi naprednu analitiku i tehnike za kreiranje mašinskog učenja izvode bogatim vezama – ono što nazivamo uvide.

Da biste predstavili na najbitniji sadržaja u različitim kontekstima, Prikaz „Otkrivanje“ ili u usluzi Delve na primer, Office Graph koristi analizu iz dva koraka. Prvo, izračunava korisnike u Office Graph koji su najbitniji trenutni kontekst. Drugo, preuzima najbitniji sadržaj povezan sa ovim korisnicima. Sadržaj prilagođene svakog korisnika, a korisnici vide samo već imaju pristup.

Za projektante, Office Graph uvide i bogatim vezama izloženi kroz Microsoft Graph, jedan REST API tačke (https://graph.microsoft.com) koji pokazuje više API-ji Microsoft usluga u oblaku. Više informacija potražite u članku Office Graph.

Šta je efekat dozvoljavanja ili zabranjivanja pristupa funkciji Office Graph?

Ako ne dozvolite pristup Office Graph, utiče na važnost sadržaja koji je prikazan u Prikaz „Otkrivanje“ i iskustva na drugom mestu u sistemu Office 365, na primer na matičnoj stranici SharePoint. Dozvoljavanja i zabranjivanja pristupa funkciji Office Graph će takođe utiče na funkcionalnost Delve.

Napomena: Više informacija potražite u odeljku O Office Graph sistema Office Delve za Office 365 administratore.

Dodatni resursi

Krajnji korisnici

Administratori

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×