Pokretanje razgovora u programu Office Communicator

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Ako ste prijavljeni u Office Communicator, novi razgovor možete pokrenuti tako što ćete na traci za pokretanje, na spisku kontakata kliknuti dvaput na neki kontakt ili na listi članova radnog prostora kliknuti dvaput na nekog člana.

Ako niste prijavljeni u Office Communicator, dvaput kliknite na kontakte ili članovi otvara prozor Pošalji poruku .

Napomena : Ako pokušate da pokrene razgovor programa Office Communicator sa nekoga ko nije pokrenut Office Communicator, poruke prikazuje vam saopštava da je Communicator nije moguće isporučiti poruku. Ako niste u mogućnosti da pokrene razgovor programa Office Communicator, pokušajte slanja poruke .

Pored toga, možete postaviti pokazivač na bilo koji kontakt da biste prikazali kontakt karticu koja prikazuje informacije o kontaktu i omogućava vam da pokrenete druge aktivnosti razmene poruka, kao što su slanje e-poruke ili planiranje sastanka.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne engleskom jeziku govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinsko prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×