Pokretanje razgovora u programu Office Communicator

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ako ste prijavljeni u Office Communicator, novi razgovor možete pokrenuti tako što ćete na traci za pokretanje, na spisku kontakata kliknuti dvaput na neki kontakt ili na listi članova radnog prostora kliknuti dvaput na nekog člana.

Ako niste prijavljeni u Office Communicator, dvaput kliknite na kontakte ili članovi otvara prozor Pošalji poruku .

Napomena: Ako pokušate da biste pokrenuli razgovor programa Office Communicator sa nekim ko nije pokrenut Office Communicator, poruke prikazuje vam saopštava da je Communicator nije moguće isporučiti poruku. Ako niste u mogućnosti da pokrene razgovor programa Office Communicator, pokušajte slanja poruke .

Pored toga, možete postaviti pokazivač na bilo koji kontakt da biste prikazali kontakt karticu koja prikazuje informacije o kontaktu i omogućava vam da pokrenete druge aktivnosti razmene poruka, kao što su slanje e-poruke ili planiranje sastanka.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×