Pokretanje prezentacije na mreži u programu PowerPoint pomoću programa Skype za posao

Pokretanje prezentacije na mreži u programu PowerPoint pomoću programa Skype za posao

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Možete unapred zakazati sastanak na mreži ili započeti sastanak odmah – sve unutar programa PowerPoint pomoću programa Skype za posao. Mikrofon mora biti povezan sa računarom da biste mogli da razgovarate sa učesnicima sastanka.

Ovo je dostupna funkcija direktan pristup daje učesnici u prezentaciju na deljenoj oblast. Pratite zajedno sa izlagača možete ili pomerite se unazad ili prosleđivanje u prezentaciji svojim tempom. Ili učesnik oštećenog vida može preuzeti prezentaciju tako da ona može koristiti omiljenog alatke (kao što je čitač ekrana ili je Lupe) da pratite.

 1. Kliknite na dugme Projekcija slajdova > prezentujte na mreži > Skype za posao.

  Prikazuje opciju za prezentovanje na mreži u programu PowerPoint

  Dijalog se pojavljuje koje prikazuju listu aktivnog Skype za posao razgovore i planirano Skype za posao sastanaka (u sledećih 30 minuta):

  Prikazuje dijalog prezentacija na mreži u programu PowerPoint

 2. Na listi, izaberite zakazani sastanak ili započeli novi i zatim kliknite na dugme u redu.

 3. U programu Skype za posao uradite nešto od sledećeg:

  • Započnite planirani sastanak.

  • Da biste započeli novi sastanak, pozovite učesnike tako što ćete odabrati stavku Pozovite još osoba Dodavanje kontakta u usluzi Skype za posao .

   1. U okviru Pozovi po imenu ili broju telefona izaberite kontakte sa spiska kontakata ili otkucajte svako ime u polje, a zatim kliknite na dugme Izaberi.

   2. Započnite prezentaciju.

Važno : Funkcija „Prezentacija na mreži” nije dostupna u sistemu Office na Windows RT Računaru. Želite da vidite koju verziju sistema Office koristite?

Saveti za korišćenje drugih opcija u programu Skype za posao:

 • Upravljajte zvukom i audio-uređajima tako što ćete izabrati stavku Mikrofon, ponovo uključen .

 • Upravljajte video zapisom tako što ćete izabrati stavku Dugme "video" .

 • Upravljajte sadržajem koji delite tako što ćete izabrati stavku Dugme „Prezentacija“ .

Te slike dugme promena boje. Na primer, tamnosiva znači da ne izvršavate aktivnost u ovom trenutku, ali možete da kliknete da biste pokrenuli jednu. Plavo znači koje se bave aktivnost. Svetlo sive znači da ne morate funkcionalnosti za tu opciju.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×