Pokretanje potpunog popisivanja

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Kada izvršite potpunog popisivanja, sav sadržaj naveo izvora sadržaja koji su popisivanje popisuje, čak i ako se sadržaj već postoji u indeksu.

Pokretanje potpunog popisivanja određenog izvora sadržaja

Važno: Morate biti administrator deljenim uslugama da izvršite sledeću proceduru.

Popisivanja sadržaja koji je definisan u određenom izvoru sadržaja, preduzmite sledeće korake:

  1. Na stranici administracije pretrage, u okviru popisivanja, kliknite na dugme izvore sadržaja.

  2. Na stranici Upravljanje izvorima sadržaja, postavite pokazivač na stavku izvora sadržaja koji želite da popiše, kliknite na strelicu koja se pojavljuje, a zatim u meniju koji se pojavljuje izaberite stavku Pokretanje potpunog popisivanja .

    Napomena: Vrednost u koloni Status menja se u vrednost Potpuno popisivanje za izvor sadržaja koji ste izabrali u ovom koraku.

  3. Ponovite korak 2 za svaki izvor sadržaja za koji želite da uradite potpunog popisivanja.

    Napomena: Vrednost u koloni Status na stranici ne menja se automatski kada se popisivanje dovrši. Da biste ažurirali kolonu Status, morate osvežiti stranicu „Upravljanje izvorima sadržaja“ tako što ćete kliknuti na dugme Osveži.

Vrh stranice

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×