Pokretanje ili prekidanje video zapisa sa efektom postepenog prikazivanja

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Pokrenite ili prekinite video zapis sa efektom postepenog prikazivanja na navedeni broj sekundi.

  1. Izaberite video zapis na slajdu.

  2. U okviru Alatke za video zapise, na kartici Reprodukcija, u grupi Uređivanje, u okviru Trajanje postepene promene, uradite nešto od sledećeg:

    • Da biste na početak video zapisa dodali postepeno prikazivanje koje je vremenski određeno, u okviru Postepeno pojavljivanje kliknite na strelice nagore i nadole da biste povećali ili smanjili vreme za Postepeno pojavljivanje.

    • Da biste na završetak video zapisa dodali postepeno prikazivanje koje je vremenski određeno, u okviru Postepeno iščezavanje kliknite na strelice nagore ili nadole da biste povećali ili smanjili vreme za Postepeno iščezavanje.

      Postepeno prikazivanje i iščezavanje video zapisa

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×