Pokretanje audio konferencije preko telefona bez PIN

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

To može biti frustrirajuće za korisnike koji su uključili u sastanak u u čekaonici slušanje muzike jer nije organizator sastanka.

Ako organizator sastanka poziva u sastanka, podrazumevano PIN je neophodno da biste započeli sastanak. Možete da podesite tako da svako može pozvati na sastanak i neće biti upitani za PIN da biste započeli sastanak. Možete da podesite kada jedan korisnik ili kada sve pozovite korisnike u organizaciji da započnete sastanke bez PIN KÔD. Skype for Business centra administracije možete da koristite da biste omogućili ili onemogućili ovu postavku za jednog korisnika.

PIN nije potreban za organizator sastanka ako neko je počeo sastanak sa Skype za posao klijent. PIN je samo potrebni kada organizator sastanka spaja sastanka preko telefona. ZAKAČI za sastanke se šalju korporaciji korisnika uključivanja u kada su dodeljena licenca za Skype za posao PSTN konferencije ili su omogućeni za uključivanje u konferenciju biranjem. Pročitajte članak Slanje e-poruka za korisnika sa svoje informacije za uključivanje u konferenciju biranjem i e-porukama koje se automatski šalju korisnicima kada promenite postavke.

Omogućavanje ili onemogućavanje anonimne pozivaoce da se pridruže sastanku

 1. Prijavite se u Office 365 pomoću poslovnog ili školskog naloga.

 2. Idite na Office 365 centar administracije > Skype za posao.

 3. U Skype za posao centar administracije, u navigaciji sa leve strane izaberite stavke Uključivanje u konferenciju biranjem > Korisnici uključivanja biranja.

 4. Na listi izaberite korisnika i na okno za radnje izaberite stavku Uredi.

 5. Na stranici svojstava korisnika, u okviru Opcije sastankapotvrdite ili opozovite izbor Dozvoli neovlašten pozivaoce biti prva osoba na sastanku. Ako ne, onda su će čekaju u holu dok ovlašćenim korisnicima spaja.

 6. Kliknite na dugme Sačuvaj.

Omogućavanje ili onemogućavanje anonimne pozivaoci na sve vaš korisnički sastanaka pomoću programa Windows Powershell
 • Pokretanje sledeće:

  Set-CsOnlineDialInConferencingTenantSetting -AllowPSTNOnlyMeetingsByDefault $true | $false

Šta još treba da znam?

 • Ako želite da poništite PIN, pogledajte članak Poništavanje za uključivanje u konferenciju biranjem PIN-a za korisnika.

 • Ako je omogućen anonimni pristup ili ne zahteva PIN da biste započeli sastanak:

  • Ako sastanak nije pokrenut (ne postoji u sastanku):

   Bićete upitani pozivalac ako je organizator, ako kaže da, on biće vam zatražena NJEGOVO nakon što je ulaza PIN, sastanak će pokrenuti i korisnika će se pridružili sastanku.

  • Ako već sastanak koraci (neko drugi je već na sastanku):

   Pozivalac neće biti zatraženo da je organizator i nikada ne ćete biti upitani za PIN, sastanak već započeli, pozivalac će joj se pridružite.

 • Ako se onemogući anonimni pristup ili ne zahteva PIN da biste započeli sastanak:

  • Ako sastanak nije pokrenut (ne postoji u sastanku):

   Pozivalac neće tražiti ako je organizator i nikada ne ćete biti upitani za PIN KÔD. Pošto postavka organizator postavljena na "Isključeno", sastanak će početi i na anonymouscallers će se pridružili sastanku.

  • Ako već sastanak koraci (neko drugi je već na sastanku):

   Pozivalac neće biti zatraženo da je organizator i nikada ne ćete biti upitani za PIN, sastanak već započeli, pozivalac će joj se pridružite.

Želite li da saznate kako da upravljate sa Windows PowerShell?

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×