Pokrenite Microsoft Office Live sastanka Web Access

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Dobili ste stranicu instalacije jer ili niste instalirali konzolu operativnim sistemom Windows Live Meeting ili vaše konzola je zastarela. Ako koristite računar pod operativnim sistemom Microsoft Windows, kliknite na dugme Instaliraj i pridruži se na instalaciju Veb stranici da biste instalirali konzolu i Pridruživanje sastanku na. Ovo je jednokratnu instalaciju koju ćete podesiti konzola svim funkcijama operativnim sistemom Windows Live Meeting na vašem računaru.

U dijalogu Preuzimanje datoteke kliknite na dugme Pokreni. Ako koristite Windows XP SP2, primetićete da se ništa ne dešava. U ovom slučaju, na stranici instalacija potražite poruku. Kliknite na iskačući poruku, a zatim izaberite stavku Preuzmi datoteku. Ako koristite Windows XP SP2, kliknite na dugme Pokreni u dijalogu Internet Explorer bezbednosno upozorenje da biste započeli Live Meeting instalacioni program. Kada dovršite instalaciju, Live Meeting će pokrenuli konzolu i da vas doda na sastanak.

Napomena : Da biste instalirali konzolu, morate imati dozvolu da instalirate softver sa Interneta na vašem računaru. Ako ne znate da li imate dozvolu da instalirate softver, kontaktirajte Vašeg administratora sistema.

Umesto toga pokrenut konzola zasnovane na Vebu

Ako nemate vremena da instalirate konzolu i treba da se u sastanak bez zadržavanja, umesto toga možete da pokrenete zasnovane na Vebu Live Meeting konzola. Konzole zasnovane na Vebu nudi ograničenu funkcionalnost, ali je najbrži način da se pridružite se odmah na sastanak. Da biste pokrenuli konzolu zasnovane na Vebu Live Meeting na stranici instalacija u okviru koristite Live sastanka Web Access, kliknite na dugme Prihvatii korišćenje.

Napomena : Ako vaš računar radi pod operativnim sistemom sve osim Microsoft Windows, jedina opcija je da biste pokrenuli konzolu zasnovane na Vebu Live Meeting.

Kako mogu da lakše da se pridruže sastancima u budućnosti?

Ako ste iza korporativni zaštitni zid ili ako je vaše okruženje za rad zatvoren iz bezbednosnih razloga, možda ćete morati da se obratite administratoru sistema za pomoć za instaliranje Live Meeting klijenta. Administrator sistema možda ćete moći da promenite postavke bezbednosti za vaš računar radi lakšeg za pridruživanje sastancima u budućnosti.

Dobili ste stranicu instalacije jer ili niste instalirali Live Meeting klijenta ili klijent je zastarela. Ako koristite računar pod operativnim sistemom Microsoft Windows, kliknite na dugme Instaliraj i pridruži se na instalaciju Veb stranici da biste instalirali konzolu i Pridruživanje sastanku na. Ovo je jednokratnu instalaciju koju ćete podesiti Office Live Meeting svim funkcijama klijenta na vašem računaru.

U dijalogu Preuzimanje datoteke kliknite na dugme Pokreni. Ako koristite Windows XP SP2, primetićete da se ništa ne dešava. U ovom slučaju, na stranici instalacija potražite poruku. Kliknite na iskačući poruku, a zatim izaberite stavku Preuzmi datoteku. Ako koristite Windows XP SP2, kliknite na dugme Pokreni u dijalogu Internet Explorer bezbednosno upozorenje da biste započeli Live Meeting instalacioni program. Kada dovršite instalaciju, Live Meeting klijenta će pokrenuti i doda na sastanak.

Napomena : Da biste instalirali klijenta, morate imati dozvolu da instalirate softver sa Interneta na vašem računaru. Ako ne znate da li imate dozvolu da instalirate softver, kontaktirajte Vašeg administratora sistema.

Umesto toga pokrenut Live sastanka Web Access

Ako ste iza korporativni zaštitni zid ili ako je vaše okruženje za rad zatvoren iz bezbednosnih razloga, možda ćete morati da se obratite administratoru sistema za pomoć za instaliranje operativnim sistemom Windows Live Meeting konzola. Administrator sistema možda ćete moći da promenite postavke bezbednosti za vaš računar radi lakšeg za pridruživanje sastancima u budućnosti.

Za pomoć u vezi sa sistemom Microsoft Office Live sastanka 2007, idite na Live podrške sastanak.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×