Pojednostavljivanje poslovnih procesa pomoću obrazaca i tokova posla

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Microsoft Office SharePoint Server 2007 pruža mnoge funkcije mogu vam pomoći da integrišete i unapređivanje poslovnih procesa. InfoPath Forms Services server tehnologija koja u Office SharePoint Server 2007 možete koristiti za kreiranje obrazaca zasnovanih na pregledaču i prikupljanje podataka iz organizacije koje ne koristite Microsoft Office InfoPath 2007. Osobe iz te organizacije možete da dovršite obrazaca u Veb pregledaču ili mobilnog uređaja sa omogućenim HTML. Tokovi posla automatsko premeštanje dokumenata ili stavki putem niza radnji ili zadataka u vezi sa poslovnih procesa. Tokovi posla mogu da smanje cene koordinisanje uobičajenim poslovnim procesima, kao što su projekat odobrenje ili redigovanje dokumenata, tako što ćete u članku Upravljanje i praćenje zadataka koji su povezani sa tim procesima

U ovom demonstracija, videćete kako zaposlenih u izmišljeni kompanija koja se zove Adventure Works koristite Office InfoPath 2007 obrazaca i ugrađene toku posla odobravanje dostupna u Office SharePoint Server 2007 da pojednostavi strukturi izveštavanja proces.

Kako to da uradite:

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×