Pogledajte vaše kalendare, kontakte ili zadatke

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Outlook je više od programa za e-poštu. Takođe možete da upravljate kalendarom, kontaktima, zadacima ili beleškama. traka za navigaciju je način prebacivanja iz jednog prikaza u drugi prikaz.

Traka za navigaciju programa Outlook

  • Kliknite na prikaz koji želtie da vidite.

Traka za navigaciju zamenjuje dugmad koja su se nalazila u donjem delu okna za navigaciju u programima Outlook 2003, Outlook 2007 i Outlook 2010.

Kad pokrenete Outlook, pojavljuje se prikaz „Pošta“. Traka za navigaciju prikazuje četiri prikaza – Pošta, Kalendar, Osobe i Zadaci. Da biste videli ostale prikaze – Beleške, Fascikle i Prečice – kliknite na dugme Dugme za Opcije za navigaciju na navigacionoj traci .

Više informacija o prilagođavanju Traka za navigaciju potražite u članku Promena stavki koje se pojavljuju na traci za navigaciju.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Deli Facebook Facebook Twitter Twitter E-pošta E-pošta

Da li su vam ove informacije koristile?

Odlično! Imate li još neke povratne informacije?

Kako možemo da je poboljšamo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×