Pogledajte vaše kalendare, kontakte ili zadatke

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Outlook je više od programa za e-poštu. Takođe možete da upravljate kalendarom, kontaktima, zadacima ili beleškama. traka za navigaciju je način prebacivanja iz jednog prikaza u drugi prikaz.

Traka za navigaciju programa Outlook

  • Kliknite na prikaz koji želtie da vidite.

Traka za navigaciju zamenjuje dugmad koja su se nalazila u donjem delu okna za navigaciju u programima Outlook 2003, Outlook 2007 i Outlook 2010.

Kad pokrenete Outlook, pojavljuje se prikaz „Pošta“. Traka za navigaciju prikazuje četiri prikaza – Pošta, Kalendar, Osobe i Zadaci. Da biste videli ostale prikaze – Beleške, Fascikle i Prečice – kliknite na dugme Dugme za Opcije za navigaciju na navigacionoj traci .

Više informacija o prilagođavanju Traka za navigaciju potražite u članku Promena stavki koje se pojavljuju na traci za navigaciju.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×