Pogledajte listu uključivanja u konferenciju biranjem brojeva

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Kada podesite uključivanje u konferenciju biranjem u Skype za posao online, možete da prikažete brojeve telefona koje su dostupne za uključivanje u konferenciju biranjem za korisnike. Ova lista će imati sve brojeve telefona uključivanje u konferenciju biranjem koje su dostupne za vašu organizaciju. Ako tražite sve dostupne za uključivanje u konferenciju biranjem brojeva telefona, ne možemo liste svaki telefon, ali možete da vidite da biste videli brojeve za biranje dostupna za uključivanje u konferenciju biranjem zemlje/regione koji imaju brojeve za uključivanje u konferenciju biranjem.

Ako postoji samo jedan broj dostupni u vašoj organizaciji, ona će se koristiti kao podrazumevani broj za sve korisnike. Kada više brojeva telefona su dostupne, možete da izaberete podrazumevani broj telefona za svakog korisnika. Ovaj podrazumevani broj će biti uključeni u Skype za posao online poziva za sastanak.

Možete da vidite da podesite broj telefona na koji će se koristiti kada korisnik poziva na sastanak da biste promenili broj telefona pozovite za jednog korisnika.

Napomena : Domaće brojeve za biranje posvećeni vaše organizacije i su jedine koje možete da podesite kao podrazumevani broj telefona. Međutim, međunarodne brojeve za biranje možda dele preko više organizacije.

Da biste prikazali brojevi telefona uključivanje u konferenciju biranjem

  1. Prijavite se u Office 365 pomoću poslovnog ili školskog naloga.

  2. Idite na Office 365 centar administracije > Skype za posao.

  3. U Skype za posao centar administracije, u navigaciji sa leve strane izaberite stavke Uključivanje u konferenciju biranjem > Microsoft most, zatim:

    • Možete da prikažete brojeve telefona koje su dostupne za uključivanje u konferenciju biranjem.

    • Takođe možete da prikažete na lokaciju i primarnih i sekundarnih jezike koje će se koristiti za uključivanje u konferenciju automatski telefonskog sistema.

Napomena : Možete da odete na Uključivanje u konferenciju biranjem > Korisnici uključivanja biranja i izaberite stavku svojstva korisnika da biste promenili podrazumevani broj tako što ćete odabrati novog broja sa liste dostupne brojeva u vašoj organizaciji. Pročitajte članak Podešavanje broj telefona na koji će se koristiti kada korisnik poziva u sastanak.

Želite li da saznate kako da upravljate sa Windows PowerShell?

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Takođe pogledajte

Uključivanje u konferenciju biranjem u usluzi Office 365

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×