Pogledajte listu korisnika koji su omogućeni za uključivanje u konferenciju biranjem

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Pošto ste omogućili korisnici u vašoj organizaciji za uključivanje u konferenciju biranjem, možete da prikažete na listi korisnici koji imaju omogućena. Kada pogledate listu, i videćete za svakog korisnika na listi tip uključivanje u konferenciju biranjem dobavljača usluga koje koriste, podrazumevani broj telefona pozovite za korisnika i ako ste organizacije nije omogućena za dinamičku konferencije ID, statične konferenciji ID-ova za uključivanje u sastanke biranjem koji su organizovali.

Prikazivanje liste korisnika

 1. Prijavite se u Office 365 pomoću poslovnog ili školskog naloga.

 2. Idite na Office 365 centar administracije > Skype za posao.

 3. U Skype za posao centar administracije, u navigaciji sa leve strane izaberite stavke Uključivanje u konferenciju biranjem> i zatim Pozovite korisnike.

Šta još treba da znam?

 • Kada prikazujete listu korisnika koji su omogućeni, možete da sa liste izaberite korisnika i korišćenje okna "Radnje" da biste uredili postavke za uključivanje u konferenciju biranjem za tog korisnika.

 • Kada izaberete pojedinačnog korisnika koji je konfigurisan da koristi Microsoft kao dobavljača za uključivanje u konferenciju biranjem možete prikazati podrazumevani broj telefona i ako ste organizacije nije omogućena za dinamičku konferencijskog ID-ove poništavanje ID konferencije za sastanke koje korisnik organizuje.

 • Kada izaberete pojedinačnog korisnika koji je podešen za korišćenje nezavisnih proizvođača uključivanje u konferenciju biranjem dobavljača, možete da prikažete ime dobavljača za uključivanje u konferenciju biranjem, broj telefona na naplatu i besplatan telefonski broj (ako su podešene).

 • Opcije filtriranja možete da koristite da biste prikazali korisnike koji imaju:

  • Uključivanje u konferenciju biranjem na

  • Uključivanje u konferenciju biranjem isključeno

  • Dobavljača – Microsoft

  • Dobavljača - drugima

 • Možete da koristite dugme "Pretraži" da biste potražili pojedinačnih korisnika na listi.

 • Možete da izaberete više korisnika i uradite sledeće:

  • Izaberite drugi podrazumevani broj za ove korisnike.

  • Isključite opciju uključivanja u konferenciju biranjem za korisnika tako što ćete izabrati dobavljača Nijedno.

  • Prebacite se na Microsoft kao dobavljača za uključivanje u konferenciju biranjem ako korisnik ima dodeljena licenca Skype za posao PSTN konferencije .

  • Dozvoli/ne dozvoli anonimni korisnici za aktiviranje izabrane korisnike telefon sastanaka.

Želite li da saznate kako da upravljate sa Windows PowerShell?

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Takođe pogledajte

Uključivanje u konferenciju biranjem u usluzi Office 365

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×