Pogledajte datoteke drugi dele sa vama

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Prikaz „Deljeno“ (u sistemima Mac i iOS) ili „Deljeno sa mnom“ (u sistemima Android, Windows Mobile ili Windows Desktop) omogućava vam da vidite datoteke koje drugi dele sa vama. Kada dobijete poziv za dokument, dokument se automatski pojavljuje na listi „Deljeno“ ili „Deljeno sa mnom“. Office će pokušati da vam prikazuje relevantnije deljene dokumente u vrhu liste.

Ova funkcija je dostupna samo ako imate pretplatu na Office 365. Ako ste pretplatnik na Office 365, proverite da li imate najnoviju verziju sistema Office.

Napomene : 

  • Moraćete da se prijavite u Office pomoću Microsoft naloga ili poslovnog ili školskog naloga da biste videli dokumente koji se dele sa vama.

  • U odeljku „Deljeno sa mnom“ prikazuju se samo dokumenti iz usluga OneDrive – lično, OneDrive for Business i SharePoint Online. Prilozi koje ste primili putem e-pošte će takođe biti prikazani na Windows radnoj površini.

  • Ako vam osoba koja sa vama deli neku datoteku podesi nivo dozvole na „uređivanje“, moći ćete i da delite tu datoteku.

Izaberite karticu ispod koja odgovara verziji sistema Office koja vas interesuje.

  • Napomena : Ova funkcija će prvo postati dostupna učesnicima programa Office Insider, a kasnije i korisnicima koji imaju potrošačke i komercijalne Office 365 pretplate.

    Da biste videli datoteke koje drugi dele sa vama, izaberite stavke Datoteka > Otvori > Deljeno sa mnom.

    Snimak ekrana koji prikazuje kako da vidite datoteke koje drugi dele sa vama u sistemu Android.

Da biste videli datoteke koje drugi dele sa vama, izaberite stavke Datoteka > Otvori > Deljeno sa mnom.

Kliknite na stavke Datoteka > Otvori > Deljeno sa mnom da biste videli listu datoteka koje drugi dele sa vama

Da biste videli datoteke koje drugi dele sa vama, izaberite stavke Datoteka > Deljeno sa mnom.

Takođe pogledajte

Slušamo vas

Ovaj članak je ažuriran 25. avgusta 2017. u skladu sa povratnim informacijama koje ste poslali. Ako vam je ovaj članak bio koristan, a naročito ako nije, kliknite na odgovarajuće dugme ispod i ostavite nam konstruktivne povratne informacije da bismo mogli da nastavimo da ga poboljšavamo. Hvala!

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×