Podrška za više domena za Office 365 grupe – pomoć za administratore

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Neke velike organizacije koriste domenima odvojene e-poštu na različite delove segmenta svojim preduzećima. Kao administrator, možete da navedete domen koji će se koristiti kada korisnici u vašoj organizaciji Kreiranje Office 365 grupe.

Ako vaša organizacija zahteva od korisnika da biste kreirali svoje grupe u domeni koji je različit od podrazumevanog prihvatili domena vaše organizacije, možete da učinite konfigurisanjem smernice adresu e-pošte (EAPs) pomoću programa PowerShell.

Povezivanje sa Exchange PowerShell

Pre nego što pokrenete PowerShell cmdlet komande, morate da preuzmete i instalirate modul koji će vam omogućiti da razgovor sa Office 365 organizaciji. Pogledajte članak Povezivanje sa Exchange Online pomoću udaljenog programa PowerShell.

Konfigurisanje smernica za adresu e-pošte

Na primer, u vašoj organizaciji glavni domen je Contoso.com, ali prihvaćenom u vašoj organizaciji podrazumevani domen je service.contoso.com, Office 365 grupa će prave u service.contoso.com (npr jimsteam@service.contoso.com). Imate poddomene konfigurisan u vašoj organizaciji, koji će se prave u usluzi Office 365 grupe. Na primer:

 • students.contoso.com za studente

 • faculty.contoso.com za akademske radnike članove

Napomena : EAPs procenjuju po redosledu prioriteta. Vrednost 1 znači najviši prioritet. Kada se podudara sa EAP, bez dalje EAP se procenjuje i adrese koje dobija oznaku na Office 365 grupe su prema usaglašena EAP. Ako nema EAPs podudara sa navedeni kriterijum, Office 365 grupu dobija dodeli u organizacije podrazumevani prihvaćeni domeni. Pogledajte članak Upravljanje prihvaćeni domeni u sistemu Exchange Online za detalje o tome kako da dodate prihvaćenim domenom.

Scenario 1

Sledeći primer vam pokazuje kako se priprema sve Office 365 grupe iz vaše organizacije u domenu groups.contoso.com.

New-EmailAddressPolicy -Name Groups -IncludeUnifiedGroupRecipients -EnabledEmailAddressTemplates "SMTP:@groups.contoso.com" -Priority 1

Scenario 2

Želite da kontrolišete poddomene Office 365 grupa se kreiraju u. ti želiš:

 • Office 365 grupama kreirao studenata (korisnici koji imaju sektoru postavljeno na studente) u students.groups.contoso.com domena

  New-EmailAddressPolicy -Name StudentsGroups -IncludeUnifiedGroupRecipients -EnabledEmailAddressTemplates "SMTP:@students.groups.contoso.com","smtp:@groups.contoso.com” -ManagedByFilter {Department -eq 'Students'} -Priority 1
 • Office 365 grupa kreirao nastavnika (korisnici koji imaju sektoru postavljeno na akademski radnik ili e-adresa sadrži faculty.contoso.com)) u faculty.groups.contoso.com domena

  New-EmailAddressPolicy -Name FacultyGroups -IncludeUnifiedGroupRecipients -EnabledEmailAddressTemplates "SMTP:@faculty.groups.contoso.com","smtp:@groups.contoso.com” -ManagedByFilter {Department -eq 'Faculty' -or EmailAddresses -like "*faculty.contoso.com*"} -Priority 2
 • Svi drugi korisnici u groups.contoso.com domena

  New-EmailAddressPolicy -Name OtherGroups -IncludeUnifiedGroupRecipients -EnabledPrimarySMTPAddressTemplates "SMTP:@groups.contoso.com" -Priority 3

Promena smernica za adresu e-pošte

Da biste promenili prioritet ili e-adresu predložaka za postojeće EAP, koristiti cmdlet Set-EmailAddressPolicy.

Set-EmailAddressPolicy -Name StudentsGroups -EnabledEmailAddressTemplates "SMTP:@students.groups.contoso.com","smtp:@groups.contoso.com”, “smtp:@students.contoso.com” ManagedByFilter {Department -eq 'Students'} -Priority 2

Promena na EAP ima uticaj na grupe koje već dodeli.

Brisanje smernice za adresu e-pošte

Da biste izbrisali e EAP, koristite ukloni EmailAddressPolicy cmdlet.

Remove-EmailAddressPolicy -Name StudentsGroups

Promena na EAP ima uticaja na grupe koje već dodeli.

Hibridno zahtevi

Ako vaša organizacija je konfigurisan u scenariju hibridne, pogledajte članak Podešavanje programa Office 365 grupama sa lokalnim Exchange hibridne da biste se uverili da vaša organizacija ispunjava zahteve za kreiranje Office 365 grupe.

Dodatne informacije

Postoji nekoliko stvari koje treba da znam o korišćenju smernica za adresu e-pošte za Office 365 grupe:

 • Performanse kreiranja grupe zavisi od broja EAPs konfigurisan u vašoj organizaciji.

 • Korisnici će moći da biste izmenili domeni pri kreiranju Office 365 grupe. Samo administratori možete navesti domena u kojoj mogu kreirati grupu.

 • Grupe korisnika određuje pomoću standardne upiti (Svojstva korisničkog) koje su dostupne. Pogledajte koje se mogu filtrirati svojstva za parametar - RecipientFilter za koje se mogu filtrirati podržani pproperties.

 • Ako ne možete da konfigurišete sve EAPs za grupe, izaberite podrazumevani prihvataju domen je izabran za kreiranje grupe.

 • Ako uklonite prihvaćenim domenom, prvo treba da ažurirate na EAPs, u suprotnom, grupa obezbeđujete će uticati na.

 • Maksimalan broj 100 smernice za adresu e-pošte mogu se konfigurisati za organizaciju.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×