Podrška za IPv6 u Office 365 uslugama

Rezime   : Opisuje IPv6 podršku u Microsoft Office 365 komponentama i Office 365 ponudama za državne institucije.

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Office 365 podržava IPv6 i IPv4; Međutim, ne u svim Office 365 potpuno omogućene funkcije sa IPv6. To znači da morate da koristite IPv4 i IPv6 da se povežete sa Office 365. Ako filtrirate na odlazni saobraćaj za Office 365, potpuna lista IPv6 adrese koje podržava Office 365 možete pronaći u članku Office 365 URL adrese i opsezi IP adresa. Posle konfigurisanja mreže i odgovarajućih IPv6 adresa, možete da preuzmete Office 365 IPv6 testiranje plan sa lokacije Microsoft Download Center.

Ovaj članak je deo Planiranje mreže i podešavanje performansi za Office 365

IPv6 podrška u Office 365 usluzi pretplate

Exchange Online i IPv6

Ako program koji koristite za povezivanje sa Exchange Online podržava IPv6, on će koristiti IPv6 podrazumevano na žičnu i bežične mreže. Ako želite da kontrolišete komunikacije sa Exchange Online, koristite opsezi IP adresa u Office 365 URL adrese i opsezi IP adresa.

SharePoint Online i IPv6

Office 365 Government G1/G3/G4/K1    Ako program koji koristite za povezivanje sa uslugom SharePoint Online podržava IPv6, on će podrazumevano probati da koristi IPv6.

Javna sa više zakupca oblaka      Microsoft omogućava SharePoint OnlineIPv6 na vaš zahtev. Potrebno je da obezbedite na CIDR notated IP adrese za DNS infrastrukturom organizacije. Imajte na umu da ovaj DNS infrastrukture mogu da dele drugim organizacijama za IPv6 da se omoguće za zakupca. Nakon što IPv6 omogućen, ako program koji koristite za povezivanje sa SharePoint Online podržava IPv6, koristi IPv6 podrazumevano.

Ako program koji koristite za povezivanje sa SharePoint Online podržava IPv6, on će koristiti IPv6 podrazumevano na žičnu i bežične mreže. Ako želite da kontrolišete komunikacije sa SharePoint Online, koristite opsezi IP adresa u Office 365 URL adrese i opsezi IP adresa.

Office 365 Government G1/G3/G4/K1    Ako program koji koristite za povezivanje sa uslugom SharePoint Online podržava IPv6, on će podrazumevano probati da koristi IPv6.

Skype za posao i IPv6

Microsoft će omogućiti IPv6 za Skype za posao na zahtev u javnom oblaku sa više zakupca i Office 365 Government G1/G3/G4/K1 pretplate. Kada je omogućen, ako program koji koristite za povezivanje sa Skype za posao podržava IPv6, on će koristiti IPv6 podrazumevano. Ako želite da kontrolišete komunikacije sa Skype za posao, koristite opsezi IP adresa u Office 365 URL adrese i opsezi IP adresa.

Imajte na umu da IPv6 nije dostupan u svim regionima i Microsoft u ovom trenutku možda neće moći da ga aktivira za vašeg zakupca.

Exchange Online Protection i IPv6

Exchange Online Protection (EOP) podržava IPv6 ako je prenos dolazi preko protokol za prenos slojeva. EOP opsega, koristite Office 365 URL adrese i opsezi IP adresa.

IPv6 podrška za Office 365 ponude za državne institucije

Office 365IPv6 podrška za ponude za državne institucije u skladu kancelarija za upravljanje i budžet (OMB) Memorandum za načelnika informacije predstavnici izvršni odeljenja i agencije, kao i na savezna vlada usvajanja programa Internet protokol verzija 6 ( IPv6) memorandum. Microsoft Office 365 za državne institucije je više zakupca usluga koja skladišti nam državne institucije podataka u oblaku izdvojeni zajednice. Poput drugih Office 365 ponude, pruža usluge produktivnost i saradnju, uključujući Exchange Online, Skype za posao, SharePoint Onlinei Office Professional Plus. U programu Microsoft Office 365 ponude za državne institucije primenjuju samo za 2013 i novijim verzijama. Više informacija o Office 365 ponude za državne institucije potražite u članku najava usluge Office 365 za državne institucije: A nas Government Community Cloud. Međunarodni saobraćaj u ruke propise (ITAR) je skup sad državne propise koji kontrolišu za izvoz i uvoz članci koji se odnose na odbrane i usluga na Sad municije liste (USML). Microsoft Office 365 za velika preduzeća pruža namensku hostinga usluge za Microsoft produktivnost rešenja koji podržavaju bezbednost, privatnost i usaglašenost zahtevi za savezna agencija koje zahtevaju savezna bezbednost informacija Upravljanje (FISMA) za certifikaciju i komercijalne licima podležu ITAR.

Stvari koje treba imati na umu prilikom korišćenja usluga IPv6 i Office 365

Preporučujemo da ne onemogućite IPv6. Više informacija potražite u članku IPv6 za Microsoft Windows: najčešća pitanja. Da biste utvrdili koje IP verzije koriste se na vašoj mreži, uzmite u obzir sledeće:

  • Ako prikaz komande „IPConfig“ na komandnoj liniji sadrži redove pod imenom „IPv6 adresa“ ili „Privremena IPv6 adresa“, imate IPv6 u okruženju.

  • Ako sve IPv6 adrese počinju sa „fe80“ i odgovaraju redovima pod imenom „Lokalna IPv6 adresa veze“, nemate IPv6 u okruženju.

Ova razmatranja mogu da se primene na mrežu:

  • Javna usluga naplate ne podržava kupovinu kreditnom karticom preko usluge IPv6. Ovo se ne odnosi na Government Community Cloud (GCC) jer državne institucije imaju licenciranje ugovora za preduzeća (EA).

  • IPv6 u nekim slučajevima ne podržava uslugu Rights Management Services (RMS).

  • IPv6 ne podržava BlackBerry® Enterprise Server (BES) jer BlackBerry ne podržava IPv6.

Evo kratke veze možete koristiti da se vrati: https://aka.ms/o365ip6

Takođe pogledajte

Microsoft tehnologije položaj papira

TCP/IP v4 i v6

Vodič za preživljavanje IPv6

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×