Podešavanje usluge Office 365 za preduzeća

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Ovi koraci su namenjeni preduzećima i neprofitnim organizacijama koje žele da počnu od osnovnog Office 365 Business Premium plana podešenog tako da sadrži podrazumevane funkcije.

Pregledač ne podržava video zapis. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Proces podešavanja za osnovnu uslugu Office 365, od početka do kraja

Čarobnjak za podešavanje Office 365 vodi vas kroz prve korake za podešavanje domena i dodajte druge osobe u Office 365 Business Premium pretplatu. Zatim Pokazaćemo vam šta još možete da uradite da biste maksimalno iskoristili Office e-pošte, deljenje datoteka i Office aplikacija za mobilne uređaje. Naučite da se čarobnjak ne možete da ga koristite.

Office 365 Plan Business Premium   

Office 365 oblak

1. Planiranje podešavanja

Office 365 ima mnogo funkcija i funkcionalnosti. Bilo da želite da podesite Office 365 samo za 1 osobu u preduzeću ili za njih 10, preporučujemo da provedete nekoliko minuta u planiranju podešavanja kako ne bi došlo do nekih iznenađenja.

Internet globus

2. Dodavanje korisnika i domena u Office 365   

Kad ste se upisali za Office 365, dobili ste korisnički ID koji uključuje domen „onmicrosoft.com“. U ovom koraku možete dodati sopstveni domen kako bi korisnički ID i e-pošta bili personalizovani za vaše preduzeće, na primer, obrad@contoso.com. Podešavanje domena može vas zbuniti, ali provešćemo vas kroz taj proces korak po korak. Šta je to domen?

Dugme za reprodukciju video zapisa Podešavanje domena

Takođe, pokazaćemo vam kako da brzo napravite naloge i e-adrese za druge osobe u preduzeću kako bi mogle da koriste Office 365. Ako samo vi u preduzeću koristite Office 365, preskočite dodavanje naloga u čarobnjaku. Posle početnog podešavanja možete da dodate korisnike u pretplatu ili ih izbrišete iz pretplate u bilo kom trenutku.

Praćenje

3. Preuzimanje i instaliranje sistema Office na PC ili Mac računaru, odnosno na mobilnom uređaju   

Kada kreirate naloge za druge ljude u preduzeću, vi i članovi vašeg tima ćete moći da instalirate punu verziju sistema Office (Word, Excel, Outlook itd.) za računare na Mac ili PC računaru. Svaka osoba može da instalira Office na najviše 5 PC ili Mac računara.

Dugme za reprodukciju video zapisa Instalacija sistema Office na PC ili Mac računaru

Vi i članovi vašeg tima možete da podesite Office aplikacije za mobilne uređaje na Android telefonima i tabletima, iPhone i iPad uređajima ili Windows Phone uređajima. Svaka osoba može da instalira Office aplikacije na najviše 5 telefona i 5 tableta.

Dugme za reprodukciju video zapisa Podešavanje mobilnih uređaja

E-pošta

4. Podešavanje e-pošte na PC ili Mac računaru   

Instalirali ste Office i sad ćemo vam pomoći da podesite Outlook tako da radi sa novim Office 365 poštanskim sandučetom. Svi u vašem timu moraće da izvrše ovaj korak.

Dugme za reprodukciju video zapisa Podešavanje programa Outlook

Uvoz e-pošte

5. Uvoz e-pošte, kontakata i kalendara   

Pokazaćemo vam kako da premestite postojeću e-poštu i kontakte iz drugih sistema e-pošte u Office 365 poštansko sanduče kako biste sve videli na jednom mestu.

Dugme za reprodukciju video zapisa Uvoz e-pošte

Sastanak

6. Instaliranje programa Skype na PC računaru ili mobilnom uređaju i instaliranje programa Lync na Mac računaru   

Vi i vaš tim zatim možete da instalirate Skype za posao na svim PC računarima, tabletima i telefonima, kao i da instalirate Lync na Mac računarima. Tada ćete moći da vidite status saradnika na mreži, započnete ćaskanje iz drugih Office aplikacija i hostujete video sastanke sa maksimalno 250 ljudi.

Dugme za reprodukciju video zapisa Šta je to Skype za posao?

Deljena fascikla

7. Podešavanje skladištenja i deljenja datoteka u usluzi Office 365   

Pokazaćemo vam kako da skladištite datoteke na mreži kako biste mogli da im pristupite sa raznih računara, telefona i tableta, da ih delite sa drugim osobama i sarađujete na njima sa bilo kog mesta.

Dugme za reprodukciju video zapisa Podešavanje skladišta dokumenata i njihovog deljenja

Office 365 oblak

8. Početak korišćenja sistema Office   

Istražite Office 365 i saznajte kako da koristite sve Office aplikacije za mobilne uređaje. Kako biste drugim osobama u preduzeću pomogli da počnu da koriste Office 365, podelite ovu vezu i sa njima.

Dugme za reprodukciju video zapisa Prvi koraci uz Office 365 za preduzeća

Isto tako, preuzmite aplikaciju Office 365 administracija da biste uslugom Office 365 upravljali sa mobilnog uređaja.

Ako želite pomoć za naprednije primenu, softveru je odlično mesto za početak. Takođe možete da pronađete partnera će vam pomoći da. Ako treba da integracija sa lokalnim okruženjem ili uradite primenu više opcija, pogledajte članak Resursi administrator preduzeća.

Spremni za početak?

Prvi koraci

Office 365 čarobnjak za podešavanje provešće vas kroz dodavanje korisnika i domena. Prijavite se i odmah pokrenite čarobnjak

Telefon

Potrebna vam je pomoć za ove korake? Obratite se podršci

Upisivanje

Još niste kupili? Upišite se za Office 365 ili besplatnu probnu verziju u trajanju od 30 dana. Ili, aktivirajte šifru proizvoda

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. Jer u članku mašinskog prevesti mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Takođe pogledajte

Aplikacija Office 365 administracije

Podešavanje programa Skype za posao Online

Uređaji, klijenti i pregledači koje podržava Office 365

Da li su vam ove informacije koristile?

Odlično! Imate li još neke povratne informacije?

Kako možemo da je poboljšamo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×