Podešavanje poštanskog sandučeta za Office 365 u programu Outlook

Važno   Ovaj članak je mašina prevedeno, vidimo Odricanje odgovornosti. Molim vas pronađite Engleska verzija ovog članka ovde za svoje preporuke.

Pristupite Outlook ili drugoj e-pošti zasnovanoj na sistemu Microsoft Exchange na računaru ili koristeći Outlook Web App.

Office 365 za preduzeća e-pošti ili drugoj e-pošti zasnovanoj na sistemu Microsoft Exchange možete da pristupite pomoću verzije programa Outlook za računare. Outlook pruža optimizovano iskustvo e-pošte i saradnje. Podatke o tome kako se pristupa e-pošti, kalendaru i kontaktima pomoću verzije programa Microsoft Outlook, Outlook Web App za veb pregledač potražite u članku Alternative za Outlook.

Koraci za podešavanje programa Outlook

Napomena    Ako ste korisnik usluge Office 365 i nemate verziju programa Outlook za računare, uz Office 365 poslovni ili školski nalog možete da dobijete pretplatu na najnoviju verziju sistema Office. Da biste to proverili, izaberite stavke Postavke > Postavke usluge Office 365 > Softver > Office. Obratite se administratoru ako ne koristite Office 365 i nemate Outlook.

Rešavanje problema prilikom povezivanja sa uslugom Office 365

Neke osobe koje su nedavno izvršile nadogradnju sa verzije usluge Office 365 pre nadogradnje imaju problema prilikom povezivanja sa programom Outlook. Pomoć za rešavanje tih problema potražite u članku Rešavanje problema sa povezivanjem e-pošte nakon nadogradnje usluge Office 365. Ako ste Office 365 administrator, pročitajte objavu Office 365 zajednice.

Saznajte kako da koristite e-poštu, kontakte i kalendar u usluzi Office 365

Ovi članci će vam pomoći da počnete.

Alternative programu Outlook

  • Ako ne želite da koristite Outlook, ali i dalje želite bogato korisničko iskustvo, koristite program Outlook Web App. Da biste počeli sa korišćenjem, pročitajte članak Prijavljivanje u Outlook Web App.

  • Outlook Web App i Outlook. E-poštu možete da podesite i u sledećim programima:

  • Ako želite da koristite program za e-poštu za računare koji nije naveden iznad, možda ćete moći da se povežete koristeći bilo koji program za e-poštu koji podržava Post Office Protocol (POP) ili Internet Message Access Protocol (IMAP). Ako uspete, ograničeni ste na osnovne funkcije e-pošte i nećete moći da koristite kalendar ili kontakte. Outlook 2003, Mozilla Thunderbird i Windows Live Pošta predstavljaju neke od programa koji vam omogućavaju da podesite POP ili IMAP vezu sa svojim nalogom. Da biste saznali kako, pročitajte članak Reference za podešavanje programa za e-poštu.

Vrh stranice

Napomena   Mašinsko prevođenje Odricanje odgovornosti: ovaj članak je preveden od strane kompjuterski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašine prevodi da pomogne engleski govori korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologije. Jer u članku bio mašina prevedeno, to mogu da sadrže greške u vokabular, sintaksu i gramatiku.

Primenjuje se na: Office 365, Office 365 administrator, Office 365 Small Business administrator, Outlook Web App za Office 365, Outlook Web App za Office 365 Small Business, Outlook na vebu za Office 365 Business, Outlook Web App, Outlook na vebu za Exchange Server 2016Da li su vam ove informacije koristile?

Da Ne

Kako da je poboljšamo?

255 preostalo znakova

Radi zaštite vaše privatnosti, nemojte uključivati kontakt informacije u svoje povratne informacije. Pregledajte naš smernice za privatnost.

Hvala vam na povratnim informacijama!

Promeni jezik